Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Violet88

Digitaal partner voor organisaties die online naar een hoger niveau willen.

Wat kunnen we
je bieden?

Ontwerp

Wil je onderscheidend maar ook herkenbaar zijn? Dan is een uniforme stijl enorm belangrijk. Elke banner, communicatie-uiting of website onderdeel moet in dezelfde stijl gegoten worden.

Lees verder

Webdevelopment

Een website, webshop of webapplicatie voor de lange termijn? Dan heb je een goede basis nodig. Deze basis leg je door middel van goede code.

Lees verder

Online Marketing

Wij kunnen jouw zichtbaarheid vergroten door het inzetten van SEO, SEA en social media. Als je de bezoekers binnen hebt, verhogen we de conversie door constant te optimaliseren.

Lees verder
Ga naar diensten
Alle Projecten

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

De mensen van Violet88 luisteren goed naar je wens. Ze weten vervolgens een vertaalslag te maken zodat het past binnen de mogelijkheden. Ook bij een beperkt budget leveren ze een eindproduct waar je blij mee bent.

Anne Souwman Youth Do It

Violet88 heeft een goede mix van talenten in huis om je website van a tot z te ontwikkelen. Niet alleen technisch is er alle kennis in huis maar visueel en creatief wordt er op hoog niveau gewerkt. En nog wel het belangrijkste: eindelijk hebben we een partij gevonden die helder communiceert en echt begrijpt wat we online willen bereiken!

Sander Geboers Rep en Roer

Het is ontzettend prettig met Violet88 samen werken. Het team werkt snel en professioneel met een ongekend hoge service. Ze luisteren goed maar komen ook zelf met goede input. Ik zou Violet88 absoluut aanraden!

Michel Geerligs Advance Consulting

"De mensen van Violet88 luisteren goed naar je wens. Ze weten vervolgens een vertaalslag te maken zodat het past binnen de mogelijkheden. Ook bij een beperkt budget leveren ze een eindproduct waar je blij mee bent."

In 3 woorden: creatief, snel, prettig samenwerken.

Iris Wieland Stichting Collecteplan

"Het gesprek was heel erg leuk met Steven en Bas. We voelden elkaar goed aan en ze namen ook een beetje de leiding. Zeker als je geen idee hebt is dat heel fijn als ze het dan stap voor stap uit leggen."

In 3 woorden: creatief, jong, vindingrijk.

Lois van de Burg NIMO

De deadline werd prima gehaald. Terwijl het eerste evenement al draaide konden we achter de schermen nog steeds dingen aanpassen indien we ergens tegenaan liepen. Een compliment voor de flexibiliteit, bereikbaarheid van het team en de snelheid van het verwerken van onze eisen.

Een jong en dynamisch team, welke no-nonsense en vakkundigheid uitstraalt, en last but not least….levert conform afspraak !!

Arthur Bruyn Expohotels

Onze klanten

youthdoit v2
repenroer v2
pokeren v2
advance v2
collecteren v2
nimologo v2
nling logo v3
averest logo v3
expohotels v2
outtv v2
boules
DS
necker v2
theater v2
f1logo
voicedomein
107 001 Bewaakt Bewoond Logo
healthyculture