menphoneu
menu
Printmedia

Printmedia

Al ons drukwerk wordt opgeleverd in CMYK-formaat en heeft een zeer scherpe resolutie. Zichtbare pixels op drukwerk is een echte 'no-go'. Je drukwerk is bij ons altijd in goede handen, aangezien wij de laatste technieken hanteren op het gebied van print. Je campagne afdrukken op full-colour vergroot de slagingskans van je campagne. De respons van bijvoorbeeld mailings is wel 5 tot 10 keer hoger dan een campagne in zwart-wit vorm. Wil je ook een hoge score of respons voor jouw printmedia campagne? Neem dan snel contact met ons op!

Flyers

Een pakkende flyer is van groot belang voor uw (marketing)campagne. Flyers zijn het ideale promotiemiddel voor je dienst of product. Wij zijn zeer bedreven in het conceptualiseren en ontwerpen van je visie en ideeën. Een combinatie van typografie, kleurgebruik en beeld geven de doorslag voor een succesvolle flyer of poster. 

printmedia3
printmedia2

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn een give-away naar de klant of prospect toe. Violet88 ontwerpt originele gepersonaliseerde visitekaartjes met een professionele uitstraling. Dubbelzijdig, afgeronde hoekjes of met een matte glanslaag. Wij maken je visitekaartjes net even anders. 

Magazine & Glossy

Magazines en glossy's hebben veelal een zeer weelderige uitstraling. Met behulp van sterkte fotografie en een correct gekozen opmaak is een magazine een luxueus product. Het thema is van groot belang voor het opstellen van een magazine of glossy. Met de juiste onderwerpen en beeldmaterialen weet je de klant te raken en wellicht te overtuigen van je product of dienst.

Posters

Door onze nauwe samenwerking met gecertificeerde drukkerijen zijn wij ook in staat om in het oog springende posters te ontwerpen. Een stel posters voor je nieuwe campagne, of posters die bijdragen aan de inrichting van je woonruimte. Aan de hand van een jouw wensen en eisen maken wij een specifieke en unieke poster. 

printmedia1
fonts1

Fonts & Lettertypes

Fonts, ook wel lettertypes zijn er in alle soorten en maten. Van light tot bold en van cursief tot en met regular. Wij helpen je in het vinden van de juiste font combinatie voor je poster, visitekaartje of brochure. Het selecteren van het juiste font doen we op basis van het onderwerp van de desbetreffende opdracht. De combinatie tussen een serif (schreef) en sans-serif (schreefloos) font doen het vrijwel altijd goed op diverse soorten drukwerk. Een goed leesbaar lettertype is belangrijker dan een 'mooi' lettertype. De leesbaarheid van een bepaald lettertype beïnvloedt ons gedrag. Bezoekers van een website letten niet bewust op specifieke typografie. Enkel als een tekst slecht leesbaar is, worden zij bewust van het belang van goede typografie. Teksten die slecht leesbaar en gemaakt zijn in een handgeschreven lettertype worden als negatiever ervaren dan wanneer dezelfde tekst in een standaardlettertype geschreven is. Voor het gebruik van poster en flyers is een handgeschreven lettertype wel gangbaar en wordt in het algemeen ook sneller geaccepteerd. Wij helpen je met het vinden van een geschikt lettertype. Wij houden rekening met het type content, de context en de eindgebruiker. Voor wie is al deze informatie bedoeld? Wij zien het als een uitdaging om de ideale balans te vinden tussen een prettig leesbaar en origineel lettertype. Een lettertype die je merkt versterkt!

Flat Design

Flat Design heeft functionaliteit als puurste uitgangspunt. De ruimte wordt gebruikt om een duidelijk overzicht te creëren voor de gebruiker of bezoeker. Door meer gebruik te maken van witruimte, worden er rustpunten in het ontwerp gecreëerd. Het gevolg van meer witruimte is dat pagina’s langer worden en er meer gescrold dient te worden. Anno 2015 is het fenomeen ‘scrollen’ volledig geaccepteerd en is het meer gewoongoed geworden. Flat Design wordt ook toegepast op diverse logo's. Wij hanteren de nieuwste technieken op ontwerp gebied en creëren eigentijdse logo's en beeldmerken. 

Flat design