menphoneu
menu

Webdesign studio Violet88

Als wij iets voor jou gaan ontwerpen, wil je natuurlijk weten hoe wij dit doen en wat je kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overlopen in een grafisch ontwerp voor je website, webshop, online sales tool of web-applicatie. Elk idee, gevoel of boodschap zetten wij voor jou om in een mooi visueel ontwerp. Wij werken zonder limiet aan feedbackrondes, we gaan door met ontwerpen totdat jij tevreden bent!

Ons ontwerp proces bestaat uit vier stappen:


1Idee-ontwikkeling
In een eerste gesprek bespreken we wat jij mooi vindt, wat je graag terug wilt zien, wat je belangrijk vindt, et cetera. Daarna beginnen wij met een concept, oftewel het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie. Ten alle tijden proberen we 'out-of-the-box' te denken.

2Eerste versie grafisch ontwerp
De look and feel van de schetsen en de structuur wordt nu duidelijk zichtbaar. Call-to-action elementen, kleurgebruik en de keuze voor het gekozen lettertype krijgt zo meer gestalte.

3Feedbackmomenten en doorontwikkeling
Als het grafisch ontwerp eenmaal staat vragen wij om terugkoppeling. In deze fase ontvangen wij graag feedback van jou. Wat vind je van het ontwerp? Past dit goed bij jouw identiteit? We optimaliseren het ontwerp, totdat er écht iets staat waar bij beide trots op zijn.

4Final check
Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, het kan dus even duren voordat de final check aan bod komt. Jij moet immers tevreden zijn met (eind)resultaat. Pas als jij tevreden bent, zijn wij tevreden.


Het kan voorkomen dat je alleen een ontwerp nodig hebt. Als je het ontwerp wilt laten bouwen kunnen wij dit ook voor je doen. Het bouwproces verschilt niet heel veel van het ontwerpproces. Hier vind je hoe we website, webshop, web applicatie of online sales tool aanpakken. 

Bekijk hier enkele projecten van ons (klik om te vergroten)

Onze laatste 'design' artikelen

De term webdesign heeft betrekking op het ontwerpen en vormgeven van de voorkant (front-end) van websites en webshops. Echter wordt de term regelmatig in bredere zin gebruikt, waarbij ook het ontwikkelen van de achterkant (back-end) van de website of webshop in handen wordt genomen.

Responsive webdesign wil zeggen dat het ontwerp, de tekst en de afbeeldingen mee veranderen met de afmetingen van een bepaald scherm. In dit artikel lees je er meer over.

Een logo is een uithangbord, het geeft in één oogopslag een indruk van jouw bedrijf. Het logo is een belangrijk onderdeel van jouw visuele identiteit.