menphoneu
menu

Webdesign in Utrecht

Als wij voor jou gaan ontwerpen wil je natuurlijk weten hoe wij dit doen en wat je kunt verwachten. Van een wilde brainstorm naar een pakkend idee of concept. Wij zorgen ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overlopen in een grafisch ontwerp voor je websitewebshoponline sales tool of web-applicatie

Ons design proces bestaat uit vier stappen:


1Idee-ontwikkeling 
In een eerste gesprek bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. Daarna beginnen wij met een concept, oftewel het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie.

2Eerste versie grafisch ontwerp
De look and feel van de schetsen en de structuur wordt nu duidelijk zichtbaar. Call-to-action elementen, kleurgebruik en de keuze voor het gekozen lettertype krijgt zo meer gestalte. 

3Feedbackmomenten
Als het eerste ontwerp gemaakt is vragen wij om terugkoppeling. In deze fase ontvangen wij graag feedback van jou. Wat vind je van het ontwerp? Past dit goed bij jouw identiteit? We gaan door totdat jij tevreden bent.

4Final check
Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, het kan dus even duren voordat de final check aan bod komt. Jij moet immers tevreden zijn met (eind)resultaat. Pas als jij tevreden bent, zijn wij tevreden.


Het kan voorkomen dat je alleen een ontwerp nodig hebt. Als je het ontwerp wilt laten bouwen kunnen wij dit ook voor je doen. Het bouwproces verschilt niet heel veel van het ontwerpproces. Hier vind je hoe we websiteswebshopsweb applicaties of online sales tool aanpakken. Wij zijn gevestigd in de oude gevangenis Wolvenplein in Utrecht. Wil je een keer jouw ideeën op tafel gooien? Kom dan langs en wij horen ze maar al te graag aan.

Bekijk hier enkele projecten van ons (klik om te vergroten)

Onze laatste 'design' artikelen

De term webdesign heeft betrekking op het ontwerpen en vormgeven van de voorkant (front-end) van websites en webshops. Echter wordt de term regelmatig in bredere zin gebruikt, waarbij ook het ontwikkelen van de achterkant (back-end) van de website of webshop in handen wordt genomen.

Responsive webdesign wil zeggen dat het ontwerp, de tekst en de afbeeldingen mee veranderen met de afmetingen van een bepaald scherm. In dit artikel lees je er meer over.

Een logo is een uithangbord, het geeft in één oogopslag een indruk van jouw bedrijf. Het logo is een belangrijk onderdeel van jouw visuele identiteit.

Over webdesign in Utrecht

De term webdesign heeft betrekking op het ontwerpen en vormgeven van de voorkant (front-end) van websites en webshops. Echter wordt de term regelmatig in bredere zin gebruikt, waarbij ook het ontwikkelen van de achterkant (back-end) van de website of webshop in handen wordt genomen.

Omdat deze twee onderdelen niet altijd door dezelfde persoon worden uitgevoerd is het scheiden van beide werelden een optie. Je besteedt het ontwerp uit aan een designer en de ontwikkeling aan een developer. Als beide onderdelen wel door een partij worden aangeboden, kan je het gehele proces uitbesteden.

Doordat wij kennis hebben van het ontwerpen en ontwikkelen van websites en webshops, kunnen wij alles voor u realiseren. Het design van een website of webshop bestaat uit de volgende stappen:
- Concept;
- Schets;
- Wireframes;
- Grafisch Ontwerp;
- Terugkoppeling/feedback;
- Final check.

Na goedkeuring van het grafisch ontwerp gaan wij over tot het realiseren van het design. Ben je benieuwd hoe het ontwikkelen van een website of webshop gaat? Bekijk dan onze website ontwikkelen en webshop ontwikkelen pagina's.

Violet88 in Utrecht
Kom eens langs voor een goed gesprek over de mogelijkheden betreft grafisch ontwerp. Wij zijn gevestigd in de oude gevangenis Wolvenplein. Adres: De Vrije Wolf, Wolvenplein 27, 3512CK Utrecht.