Hoe wij werken
Dit bouwen we
Onze mensen
Elke week delen wij inzichten over automatiseren, digitaliseren en werkgeluk.
Slecht aanpasbare systemen zorgen voor werkdruk 2
Vorige week ben ik ingegaan op hoe je het beste van start kunt gaan met het in kaart brengen van werkdruk door verouderde systemen. Heb je de juiste vragen gesteld?
Slecht aanpasbare systemen zorgen voor werkdruk
Ooit zijn ze ontworpen om efficiëntie in een organisatie te brengen. Maar op een gegeven moment zorgen systemen voor meer voor hoofdpijn dan efficiëntie.
Durf jij de lat te verleggen met AI
Veel organisaties komen op een gegeven moment op een punt waarop verder innoveren lastig lijkt of zelfs onnodig voelt. Wij noemen dit het innovatieplafond.
Nooit meer wachten op je collega's
Bij het samenwerken tussen afdelingen binnen een organisatie wordt informatie vaak in silo's opgeslagen. Zo weet bijvoorbeeld alleen de IT-afdeling welke softwarelicenties beschikbaar zijn en wie toegang heeft.
Van postkantoor naar DigiD
"Vroeger was alles beter" hoor je nog weleens verkondigd worden. Toen ik een nieuwe auto ging kopen (weliswaar een oldtimer volgens de verzekering) dacht ik hier toch echt anders over.
Nederlanders zijn koning in meedoen
Volgens een recent bericht van de Europese Commissie staat Nederland namelijk bovenaan in het aantal werkenden tegenover niet-werkenden. En dat zijn er veel, 83%-van-de-bevolking veel.