Schermverslaafd(RESTART) is ontwikkeld door Drs. Hugo Hairwassers en Drs. Christa van der Toorn. De website is gericht op het bieden van informatie en advies over schermverslaving en daarnaast de mogelijkheid om jezelf aan te melden voor de cursus schermverslaving.

 

De website van Schermverslaafd heeft een eenvoudig en minimalistisch ontwerp met de nadruk op het verstrekken van informatie en het vergroten van het bewustzijn. Aanmelden voor een cursus is nog nooit zo gemakkelijk geweest, omdat ze liever niet hebben dat je hun website bekijkt ;)

Met een duidelijk aanmeldformulier en een Mollie betaalkoppeling kun je in slechts een paar klikken een cursus boeken. Je ontvangt dan de bevestiging per e-mail!

 

Samenwerking

De samenwerking tussen Schermverslaafd en Violet88 is ontstaan na een succesvol marketingtraject van een andere succesvolle cursus van Hugo Hairwassers genaamd "Ik stop ermee". Deze cursus richt zich op het helpen van mensen die willen stoppen met roken. Middels een SEO traject hebben wij de vindbaarheid van deze cursus vergroot in Google, zodat de cursus van Ik stop er mee bovenaan staat als er wordt gezocht naar zoekwoorden als stoppen met roken, lees er hier meer over.

 

"We zijn erg blij met deze samenwerking met Violet88", aldus Hugo Hairwassers van Schermverslaafd. "We geloven dat hun expertise en ervaring ons zal helpen om onze boodschap over schermverslaving beter te verspreiden en meer mensen te bereiken die worstelen met dit probleem."

 

Violet88 is eveneens blij met de samenwerking. "We zijn enthousiast om met Schermverslaafd te werken aan dit belangrijke project" "We geloven dat onze gezamenlijke inspanningen zullen bijdragen aan het creëren van een beter bewustzijn over schermverslaving en het helpen van mensen om hun schermgebruik onder controle te houden."

 

 

logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg