Communicatie, media en ICT

Als digital agency hebben we al vele organisaties in de communicatie media en ICT branche naar een hoger plan mogen én kunnen tillen op online gebied. De combinatie van online marketing en een goed platform versterkt elkaar. Online marketing is voor elke organisatie belangrijk, je wilt ten alle tijden zichtbaar zijn voor jouw doelgroep. Ook kunnen wij een platform leveren wat uitermate geschikt is voor automatisering en gebruiksgemak. Om top-of-mind te blijven is een goede online ervaring in combinatie met online zichtbaarheid onmisbaar. Natuurlijk komen wij graag in contact met jouw bedrijf.

Kansen

Vindbaarheid

Online vindbaar zijn is de basis voor succes in een digitale tijdperk. Je wilt op de radar komen van potentiële klanten die jou nog niet kennen. Dit kun je doen door adverteren, goede content te verspreiden en online aanwezig te zijn. Je bent echter niet de enige organisatie die dit wilt, ook jouw concurrenten willen dit. Wij begeleiden je in deze online reis om voor te lopen op andere organisaties. Door de juiste posities te bekleden zorg je voor een solide basis. Lees hier meer over online marketing.

Google nieuws

In de communicate, media en ICT branche wil je het liefst een zo groot mogelijk bereik. Een mooie manier is aanmelden bij Google als News Publisher. Hiermee wordt er een feed ingeladen die automatisch uitgelezen wordt. Je wordt vervolgens getoond in de Google Nieuws app maar ook word je breder zichtbaar in Google, zie onderstaand screenshot.

 

Een goed geïntegreerd systeem

Je wilt een platform wat lekker werkt voor jouw organisatie en jouw eindklant. Gemakkelijk nieuws produceren, koppelingen met verschillende systemen, et cetera. Wij gebruiken een open source systeem (Silverstripe) waar wij al vele functies in gebouwd hebben.