Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening

Als digital agency hebben we al vele organisaties in de gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening branche naar een hoger plan mogen én kunnen tillen op online gebied. De combinatie van online marketing en een goed platform versterkt elkaar. Online marketing is voor elke organisatie belangrijk, je wilt ten alle tijden zichtbaar zijn voor jouw doelgroep. Ook kunnen wij een platform leveren wat uitermate geschikt is voor automatisering en gebruiksgemak. Om top-of-mind te blijven is een goede online ervaring in combinatie met online zichtbaarheid onmisbaar. Natuurlijk komen wij graag in contact met jouw bedrijf.

Kansen

Vindbaarheid

Online vindbaar zijn is de basis voor succes in een digitale tijdperk. Je wilt op de radar komen van potentiële klanten die jou nog niet kennen. Dit kun je doen door adverteren, goede content te verspreiden en online aanwezig te zijn. Je bent echter niet de enige organisatie die dit wilt, ook jouw concurrenten willen dit. Wij begeleiden je in deze online reis om voor te lopen op andere organisaties. Door de juiste posities te bekleden zorg je voor een solide basis. Lees hier meer over online marketing.

De customer journey in kaart brengen

Opleiders maken gebruik van meerdere systemen. Een website, een CRM, een LMS, soms ook nog een tool voor cursus administratie. Al deze tools kunnen op zichzelf staan maar zouden eigenlijk geïntegreerd moeten zijn. Als alles op elkaar aansluit kun je de gehele customer journey tracken. Van oriënterende fase tot uiteindelijke klant en het leerprofiel wat daarbij hoort.

Een goed geïntegreerd systeem

Je wilt een platform wat lekker werkt voor jouw organisatie en jouw eindklant. Het moet gemakkelijk zijn voor jouw organisatie om content te publiceren. Wij gebruiken een open source systeem (Silverstripe) waar wij al vele functies in gebouwd hebben.