Onderwijs en training

Als digital agency hebben we al vele organisaties in de onderwijsbranche naar een hoger plan mogen én kunnen tillen op online gebied. De combinatie van online marketing en een goed platform versterkt elkaar. Online marketing is voor elke organisatie belangrijk, je wilt ten alle tijden zichtbaar zijn voor jouw doelgroep. Ook kunnen wij een platform leveren wat uitermate geschikt is voor automatisering en gebruiksgemak. Om als opleider top-of-mind te blijven is een goede online ervaring in combinatie met online zichtbaarheid onmisbaar. Natuurlijk komen wij graag in contact met jouw bedrijf.

Kansen

De customer journey in kaart brengen

Opleiders maken gebruik van meerdere systemen. Een website, een CRM, een LMS, soms ook nog een tool voor cursus administratie. Al deze tools kunnen op zichzelf staan maar zouden eigenlijk geïntegreerd moeten zijn. Als alles op elkaar aansluit kun je de gehele customer journey tracken. Van oriënterende fase tot uiteindelijke klant en het leerprofiel wat daarbij hoort.

Vindbaarheid

Online vindbaar zijn is de basis voor succes in een digitale tijdperk. Je wilt op de radar komen van potentiële klanten die jou nog niet kennen. Dit kun je doen door adverteren, goede content te verspreiden en online aanwezig te zijn. Je bent echter niet de enige organisatie die dit wilt, ook jouw concurrenten willen dit. Wij begeleiden je in deze online reis om voor te lopen op andere organisaties. Door de juiste posities te bekleden zorg je voor een solide basis. Lees hier meer over online marketing.

Een goed geïntegreerd systeem

Je wilt een platform wat lekker werkt voor jouw organisatie en jouw eindklant. Het moet gemakkelijk zijn voor jouw organisatie om cursussen te plannen, administratieve processen te beheren en online zichtbaar te zijn. Jouw klant moet op een gemakkelijke manier de leeromgeving kunnen vinden, zich kunnen registreren voor een training of cursus en moet diegene niet al te veel moeite hebben met een keuze maken via de catalogus. Wij gebruiken een open source systeem (Silverstripe) waar wij al vele functies in gebouwd hebben. Je kunt hier meer lezen over wat wij kunnen leveren op het gebied van cursusadministratie software.

Automatisering

Er zijn ontzettend veel terugkerende werkzaamheden die bij een cursus of cursusinschrijving horen. Door onze ervaring weten wij exact hoe het er aan toe gaat in jouw organisatie. Weg met de spreadsheets! Vanaf nu gebruik je een overzichtelijk systeem wat wij gemakkelijk aan kunnen passen aan jouw wens. Je zult zien dat er door automatisering er veel efficiënter gewerkt kan worden.

Nieuwsgierig geworden?

 Je kunt hier meer lezen over wat wij kunnen leveren op het gebied van cursusadministratie software.

avdr dashboard design

API's

koppelingen die wij reeds gemaakt hebben

image2vector 6

Mailchimp

Marketing, automation & email marketing platform.

image2vector 4

Afas

Bedrijfssoftware

image2vector v2

Surveymonkey

Enquêtesoftware

image2vector 13

Edudex

Verzamelplatform voor cursussen

2560px Exact logo.svg

Exact

Automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen.

sendinblue

Sendinblue

Alles-in-één marketingoplossing.

image2vector 5

Mollie

Payment Service Provider

image2vector 1

Webinargeek

Webinar software

image2vector 14

Edubus

Flexibel LMS systeem

image2vector

JW player

Krachtig & flexibel video platform

logo

Springest

Verzamelplatform voor cursussen

image2vector 7

Online Seminar

Webinarsoftware

logo green

Teamleader CRM

Work management software