Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

API koppelingen

Api's worden gebruikt om systemen te koppelen en zijn voor de gebruiker onzichtbaar. Datastromen kunnen geautomatiseerd worden, manueel werk is niet meer van deze tijd. Je wilt als organisatie toch ook niet bezig zijn met het letterlijk overzetten van data?

 

Api's en api koppelingen zijn er in vele vormen. Denk aan het inladen van producten, het versturen van lead informatie, het automatisch genereren van facturen in het boekhoudsysteem en vice versa. 

 

Bij het ontwikkelen en koppelen van een API is het van belang om gestructureerd te werken. Wij werken via bepaalde protocollen en documenteren de API's. Op deze manier kan elke ontwikkelaar met de API werken.

 

Wij ontwikkelen en koppelen API's.

1.

Inventariseren

In de eerste fase is het natuurlijk essentieel om te weten welke systemen (API's) gekoppeld dienen te worden. Van welk punt naar welk punt dient de data getransporteerd te worden?

2.

Koppelen

Het daadwerkelijk koppelen is hardcore code schrijven en zorgen dat de koppeling makkelijk uit te breiden is.

3.

Testen

Na het koppelen van de gegevens wordt er getest. In deze fase wordt er aan alle kanten getrokken aan de koppeling zodat er na oplevering geen problemen meer ontstaan.

4.

Profiteer

Werkt de koppeling naar behoren? Mooi, tel uit je winst. Profiteer van de tijd die het jouw organisatie bespaard.

Alleen een API?

Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp, webdevelopment en online marketing.

Onze koppelingen zijn

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Te optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. We kunnen dus ook continu door blijven optimaliseren zodat je website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen behaalt.

Wij zijn

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Snel

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen