Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Branding

Branding is uniek en kent meerdere facetten. Het is een bewust gekozen uiting en presentatie waarmee een bedrijf of organisatie wil communiceren. Tijdens een eerste brainstorm gaan we na wat de boodschap en visie van een bedrijf is. Wat is belangrijk en hoe kunnen we dit in een mooie vorm gieten. Welke (re)branding onderdelen we allemaal kunnen maken lees je hieronder.

1.

De strategie

Bij aanvang van het creëren van een branding stippelen we een strategisch plan uit. Welke kant gaan we op qua styling, gevoel en kleurstellingen. Gaan we iconisch te werk of kiezen we voor een stramien met meer typografie? De communicatie en het gedrag wordt bepaalt vanuit de tone of voice die een goede branding met zich meedraagt.  

2.

Onderdelen

Branding bestaat uit diverse onderdelen die samen een geheel vormen. Denk aan logo, kleurgebruik, typografie, vormentaal, beeldstijl en taalgebruik. Al deze elementen zijn nauw verbonden met bedrijf, organisatie, vereniging of stichting. Met deze onderdelen treed je naar buiten toe en proberen we onderscheidend te zijn ten opzichte van andere aanbieders. Samen zijn het bouwstenen die bijdragen aan de visuele bedrijfsidentiteit. 

Voorbeelden van visuele uitingen zijn: visitekaartjes, briefpapier, presentaties, belettering, bedrijfskleding, banners, flyers en posters. 

3.

Fotografie & video

Een manier om te communiceren is met het gebruik van fotografie. In samenwerking met ons vaste pannel aan fotografen maken we een opzet en plan waar de foto's aan moeten voldoen. Wat zijn de wensen van de klant en hoe betrekken we deze in de bedrijfsidentiteit. Wij faciliteren ook bedrijfsvideo's, zelfs met een drone. 

4.

Iconen

Iconen zijn tekenvormen die een relavantie hebben. Goede branding kan zich verrijken met iconische elementen die het geheel een bepaalde sfeer meegeven. Wij creëren eigen en unieke iconen met een diepere betekenislaag!

5.

Identiteit

De identiteit van een bedrijf staat voor het beeld hoe het bedrijf van zichzelf wil uiten. Alle bovenstaande aspecten wegen mee voor de uitstraling naar de buitenwereld toe. Een positief beeld van de organisatie is waardevol om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. In samenwerking met het grafische ontwerp van bijvoorbeeld de website, fotografie, de tone of voice word de strategie bepaalt. Wij helpen je op weg met de juiste identiteit. Het imago bepaal je zelf.

Branding bestaat uit

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Te optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. We kunnen dus ook continu door blijven optimaliseren zodat je website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen behaalt.

Wij zijn

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Snel

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen