Design Bureau Utrecht

Design Bureau Utrecht

Op zoek naar een design bureau in Utrecht? Wij zorgen ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overloopt in een grafisch ontwerp. Elk idee, gevoel of boodschap zetten wij voor jou om in een mooi visueel ontwerp. Wij werken zonder limiet aan feedbackrondes, we gaan door met ontwerpen totdat jij tevreden bent! Als we voor jou aan de slag gaan, is het natuurlijk fijn om te weten wat wij gaan doen en wat je kunt verwachten.

1. Idee ontwikkeling

In een eerste gesprek bespreken we wat jij mooi vindt, wat je graag terug wilt zien, wat je belangrijk vindt, et cetera. Daarna beginnen wij met een concept, oftewel het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie. Ten alle tijden proberen we 'out-of-the-box' te denken.

2. Een Eerste Versie

De look and feel van de schetsen en de structuur wordt nu duidelijk zichtbaar. Call-to-action elementen, kleurgebruik en de keuze voor het gekozen lettertype krijgt zo meer gestalte.

3. Feedback Momenten

Als het grafisch ontwerp eenmaal staat vragen wij om terugkoppeling. In deze fase ontvangen wij graag feedback van jou. Wat vind je van het ontwerp? Past dit goed bij jouw identiteit? We optimaliseren het ontwerp, totdat er écht iets staat waar wij beiden trots op zijn.

4. Final Check

Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, het kan dus even duren voordat de final check aan bod komt. Jij moet immers tevreden zijn met eindresultaat. Pas als jij tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Heb je al een ontwerp?

Het kan voorkomen dat je alleen een ontwerp nodig hebt. Als je het ontwerp wilt laten bouwen kunnen wij dit ook voor je doen. Het bouwproces verschilt niet heel veel van het ontwerpproces. Hier vind je hoe we een websitewebshopweb applicatie of maatwerk tool aanpakken.

Waarom Violet88?

Full-service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Maatwerk

Elk ontwerp dat wij maken is maatwerk. Je hebt volledige zeggenschap over hoe het eruit komt te zien. Jij draait aan de knoppen!

Utrecht

Wij zijn gevestigd in centrum Utrecht. De oude gevangenis Wolvenplein is waar wij huisvesten, prima te bereiken met de auto en OV. We nodigen je graag uit om langs te komen.

Bereikbaarheid

Onze kantoortijden zijn 8:30 – 19:00. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

CONTACT

CONTACT

Hi,

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Dan mag je met mij contact opnemen om al je vragen te stellen. Telefonisch, via mail of face-to-face!