Wij zijn een groot voorstander van maatwerk, absoluut geen standaardpakketten. Om deze reden hebben wij ook geen limiet aan feedback rondes, het ontwerp moet perfect aansluiten op wat je voor ogen hebt. Zo creëren we ontwerpen die opvallen, enthousiasmeren, inspireren en overtuigen.

 

Wij blijven op de hoogte van de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen om jou en jouw klant de best mogelijke ervaring te kunnen bieden.

 

Ontwerpen maken we in Sketch en verder gebruiken we slimme tools om het ontwerpproces zo gestroomlijnd mogelijk voor jou te maken.

 

Logo

Een logo is enorm belangrijk, het is een van dé herkenningspunten van een organisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw logo herkenbaar, uniek en passend is.
Lees hier meer.

 

Huisstijl

Een uniforme uitstraling op elk vlak geeft een professionele indruk. Wij vormen met jou een bepaalde lijn die gehanteerd dient te worden. Visitekaartjes, fonts, look and feel, alles wordt één geheel. 
Lees hier meer.

 

Webdesign

Een ontwerp voor het web maken is vakwerk. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen, een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, usability, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign.
Lees hier meer.

Of ontmoet ons team:

VIOLET88 2023 STEVEN 0033 WEB

Steven Volders

Creative Director

VIOLET88 2023 BAS W 0497 WEB v2 Resampled

Bas van Vliet

Marketing Director

VIOLET88 2023 VIDAR 0335 WEB Resampled

Vidar Smits

UI/UX Designer

coffee

Maak een afspraak