We leveren ontwerp, development en online marketing op een hoog niveau. Wij hebben alle kennis in-house en kunnen je daardoor van A tot Z helpen en ontzorgen.

 

Wij zijn een groot voorstander van maatwerk. We bieden geen standaardpakketen aan, maar gaan samen met jou aan de slag om precies te creëren wat jij voor ogen hebt.

 

Waar kunnen we jou mee helpen? 

 

Ontwerp

Wil je onderscheidend maar ook herkenbaar zijn? Dan is een uniforme stijl enorm belangrijk. Elke banner, communicatie-uiting of website onderdeel moet in dezelfde stijl gegoten worden. We kunnen je helpen met een logo, huisstijl of compleet webdesign.

Lees verder

 

Webdevelopment

Een website, webshop of webapplicatie voor de lange termijn? Dan heb je een goede basis nodig. Onze developers weten exact hoe iets opgebouwd moet worden en zorgen ervoor dat aanpassingen en optimalisaties te allen tijde mogelijk zijn. In de regel werken wij met het open source framework Silverstripe, maar op verzoek werken wij ook met Wordpress.

Lees verder

 

Online Marketing

Wij kunnen jouw zichtbaarheid vergroten door het inzetten van SEO en SEA. Als je de bezoekers binnen hebt, verhogen we de conversie door constant te optimaliseren.

Lees verder

Of ontmoet ons team:

VIOLET88 2023 SVEN W 0399 WEB

Sven Westerlaken

Developer

VIOLET88 2023 VIDAR 0335 WEB Resampled

Vidar Smits

UI/UX Designer

VIOLET88 2023 BAS W 0497 WEB v2 Resampled

Bas van Vliet

Marketing Director

coffee

Maak een afspraak