Als marketing bureau kunnen we helpen jouw zichtbaarheid te vergroten door het inzetten van onder andere SEO en SEA. Wij adviseren en ondersteunen on het maximale resultaat te behalen. Als je de bezoekers binnen hebt, verhogen we de conversie door constant te optimaliseren.

 

Wij vinden het belangrijk om focus te houden. SEO, SEA en conversie optimalisatie liggen het dichtst bij webdevelopment. Daarom bieden we alleen deze diensten aan. Op deze manier kunnen we ├ęcht specialistische kennis aanbieden.

 

Bij een online marketing bureau draait het om samenwerken. Wij delen onze kennis, verbreden jouw horizon en versterken jouw online identiteit via verschillende marketingkanalen.

 

Samen met jou stemmen we af hoe we de samenwerking aangaan. Er zijn 3 soorten samenwerkingen: wij bekleden een adviserende functie, wij vervullen alle marketingwerkzaamheden, of een combinatie van beide.

 

Klaar voor meer bezoekers (en klanten)?

 

Web Analytics

Het goed meten van belangrijke elementen is van doorslaggevende waarde voor elke campagne. Meten = weten. Op basis van data kun je gedegen beslissingen maken.

Lees hier meer.

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Iedereen wilt organisch resultaat behalen. SEO is een proces voor de lange termijn en kost relatief veel inspanningen, echter kan de opbrengst indrukwekkend zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.
Lees hier meer.

 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren op zoekwoorden is een slim middel om bezoekers naar je website, webshop of webapplicatie te krijgen. Gaan we voor competitieve zoekwoorden of gaan we voor een bredere insteek?
Lees hier meer.

 

Conversie optimalisatie (CRO)

Meer bezoekers krijgen is belangrijk. Er daadwerkelijk iets uit halen is belangrijker. Converterende bezoekers (in elke vorm) is het uiteindelijke doel van jouw website, webshop of web applicatie.
Lees hier meer.

 

Social media marketing

Op zoek naar meer bezoek via LinkedIn, Facebook of Instagram? We begeleiden je hiermee. Ga je voor paid, organisch of beide?

Lees hier meer.

Of ontmoet ons team:

VIOLET88 2023 YANNICK1 0243 WEB Resampled

Yannick Ribbers

Online marketeer

VIOLET88 2023 MICHAEL 0122 WEB

Michael de Graaf

Developer

VIOLET88 2023 STEVEN 0033 WEB

Steven Volders

Creative Director

coffee

Maak een afspraak