Zoekmachine optimalisatie

Diensten

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een goed middel om meer bezoekers naar je website of webshop te krijgen, we helpen je er graag mee. Elk traject is maatwerk, wij maken rapporten, doen audits, achterhalen zoekwoorden, adviseren waar kansen liggen et cetera. Op deze manier leer je als organisatie meer over online marketing. Kennisdeling is de sleutel naar succes.

1. Inventarisering & verwachtingen

In het eerste gesprek bespreken we wat je precies wilt. Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Wie is je doelgroep? Hoe wil je ze bereiken? Hoeveel tijd wil je zelf in online marketing steken? We bespreken trends, ontwikkelingen en zorgen dat we gelijk goed van start kunnen gaan.

2. Audit

Na het eerste gesprek analyseren we jouw marketingactiviteiten om te zien waar we kunnen optimaliseren. Plaats je bijvoorbeeld teksten maar doe je dit niet geheel juist? Of zijn er onderdelen die simpelweg verbeterd kunnen worden? Een audit leert ons waar jij staat.

3. Advies & werkzaamheden

Elke markt, doelgroep en website is anders, daarom is ook elk zoekmachine optimalisatie traject anders. We bespreken verbeterpunten telefonisch, face-to-face of per mail. Op deze manier kun je alles vragen en leren.

4. Herhaling

Zoekmachine optimalisatie is een proces voor de lange termijn. Het blijft daarom vaak niet bij één advies. Samen met jou bespreken we wat de frequentie van een advies is. Een advies kan overigens ook 'lopend' zijn, waar wij een lijst van werkzaamheden continu aanvullen.

En hoe verder?

Beter vindbaar worden door zoekmachine optimalisatie is een goed middel om meer bezoekers te krijgen. Je kunt ook adverteren in zoekmachines, of mailings versturen naar je klanten om meer omzet te behalen. 

Waarom Violet88?

Full-service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Snel schakelen

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Bereikbaarheid

Onze kantoortijden zijn 8:30 – 19:00. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Specialistische kennis

Wij hebben kennis over online marketing in huis, dat delen we maar al te graag met je. Onze trajecten zijn niet alleen maar uitvoerend, ook adviseren we je hoe je het best vindbaar kunt worden!

Optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

CONTACT

CONTACT

Hi,

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Dan mag je met mij contact opnemen om al je vragen te stellen. Telefonisch, via mail of face-to-face!