Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Online Marketing

Zoekmachine & conversie optimalisatie, zoekmachine adverteren

Wij kunnen jouw zichtbaarheid vergroten door het inzetten van SEO, SEA en social media. Als je de bezoekers binnen hebt, verhogen we de conversie door constant te optimaliseren.

 

Wij vinden het belangrijk om focus te houden. SEO, SEA en conversie optimalisatie liggen het dichtst bij webdevelopment en daardoor bieden we alleen deze diensten aan. Op deze manier kunnen we écht specialistische kennis aanbieden.

 

Online marketing is samenwerken. Wij delen onze kennis, verbreden jouw horizon en versterken jouw online identiteit via verschillende marketingkanalen.

 

Per klant stemmen we af hoe we de samenwerking aangaan. Van groot belang is de capaciteit in de organisatie om zelf marketing taken op te pakken. Er zijn 3 soorten samenwerkingen: wij bekleden een adviserende functie, wij vervullen alle marketingwerkzaamheden of een combinatie beide.

 

Klaar voor meer bezoekers (en klanten)?

1.

Web Analytics

Het goed meten van belangrijke elementen is van doorslaggevende waarde voor elke campagne. Meten = weten. Op basis van data kun je gedegen beslissingen maken.

Lees hier meer.

2.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Iedereen wilt organisch resultaat behalen. SEO is een proces voor de lange termijn en kost relatief veel inspanningen, echter kan de opbrengst indrukwekkend zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.
Lees hier meer.

3.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren op zoekwoorden is een slim middel om bezoekers naar je website, webshop of webapplicatie te krijgen. Gaan we voor competitieve zoekwoorden of gaan we voor een bredere insteek?
Lees hier meer.

4.

Conversie optimalisatie (CRO)

Meer bezoekers krijgen is belangrijk. Er daadwerkelijk iets uit halen is belangrijker. Converterende bezoekers (in elke vorm) is het uiteindelijke doel van jouw website, webshop of web applicatie.
Lees hier meer.

5.

Social media marketing

Op zoek naar meer bezoek via LinkedIn, Facebook of Instagram? We begeleiden je hiermee. Ga je voor paid, organisch of beide?

Lees hier meer.

Onze online marketing trajecten zijn

Op winstgevendheid gebaseerd

Uit een audit komen optimalisaties. We prioriteren ze zodat we constant aan de meest belangrijke werkzaamheden werken. Op deze manier besteden we onze tijd het meest efficient.

Langdurig

Op het gebied van online marketing kun je niet 'effe' snel scoren. Het draait om de basis op orde krijgen en die continu verder uitbouwen. We werken mee en adviseren je.

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Wij zijn

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Specialisten

Wij hebben kennis over online marketing in huis, dat delen we maar al te graag met je. Onze trajecten zijn niet alleen maar uitvoerend, ook adviseren we je op veel verschillende gebieden!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen