Conversie optimalisatie (CRO)

Krijg je genoeg bezoekers maar leveren ze nog maar weinig op? Het is dan goed om te kijken naar je conversie. Conversie optimalisatie is het proces waarbij er één of meerdere conversiepunten worden geoptimaliseerd aan de hand van kwantitatieve en kwalitatieve data. 

 

Perfectie. Daar streven we naar als we aan de slag gaan met conversie optimalisatie. 

 

Waarom? Bezoekers die op een website komen en direct afhaken leveren niets op. Komen ze via ads binnen? Dan kosten ze zelfs geld. 

CRO in 4 stappen

1. Inventariseren

Je krijgt bezoek binnen, maar het levert nog (te) weinig op. Waar begin je dan? In de eerste fase bekijken we jouw website, webshop of webapplicatie en gaan we na of er essentiële onderdelen missen.

2. Hypothese

Een mogelijke oorzaak van de lage conversie gevonden? Dan gaan we kijken waardoor dit zou kunnen komen? Ligt het aan betrouwbaarheid, zoekintentie, usability, et cetera. We formuleren een hypothese.

3. Testen

Na het stellen van de hypothese maken we een test op. Dit kan bijvoorbeeld een A/B (2 varianten) test zijn of een multi variate test. Als er echt essentiële onderdelen missen slaan we deze fase over. 

4. Meten & optimaliseren

De test heeft een tijdje gelopen en de resultaten zijn binnen. Wat is er uit de test gekomen? Welke variant werkt het best? Na de aanpassing(en) kunnen we verder gaan en herhaalt dit proces zich.

Onze CRO trajecten zijn

winst.svg

Op winstgevendheid gebaseerd

Uit een audit komen optimalisaties. We prioriteren ze zodat we constant aan de meest belangrijke werkzaamheden werken. Op deze manier besteden we onze tijd het meest efficient.

innoverend.svg

Innoverend en slim

We richten onze campagnes zo slim mogelijk in. Elke vorm van automatisering scheelt weer in tijd, waardoor wij (en jullie) meer focus kunnen leggen op strategische beslissingen.

Maatwerk.svg

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

En hoe verder?

Webdevelopment doen wij ook. Bekijk de volgende pagina voor alle ins- en outs over development. 

overons-violet88
logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg