Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Ontwerp

Logo, huisstijl & webdesign

Wil je onderscheidend maar ook herkenbaar zijn? Dan is een uniforme stijl enorm belangrijk. Elke banner, communicatie-uiting of website onderdeel moet in dezelfde stijl gegoten worden. Op deze manier schep je een emotionele band met jouw publiek.

 

Wij zijn een groot voorstander van maatwerk, absoluut geen standaardpakketten. Om deze reden hebben wij ook geen limiet aan feedback rondes, het ontwerp moet perfect aansluiten op wat je voor ogen hebt. Zo creëren we ontwerpen die opvallen, enthousiasmeren, inspireren en overtuigen.

 

Wij blijven op de hoogte van de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen om jou en jouw klant de best mogelijke ervaring te kunnen bieden.

 

Ontwerpen maken we in Sketch en verder gebruiken we slimme tools om het ontwerpproces zo gestroomlijnd mogelijk voor jou te maken.

2.

Branding

Een uniforme uitstraling op elk vlak geeft een professionele indruk. Wij vormen met jou een bepaalde lijn die gehanteerd dient te worden. Visitekaartjes, fonts, look and feel, alles wordt één geheel.
Lees hier meer.

3.

Webdesign

Een ontwerp voor het web maken is vakwerk. Een gebruiker moet zijn weg weten te vinden, zich aangesproken voelen, de boodschap begrijpen, een goede indruk krijgen. Gebruiksgemak, usability, innovatie en trends allemaal verwerkt in een grafisch webdesign.
Lees hier meer.

Onze ontwerpen zijn

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Te optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. We kunnen dus ook continu door blijven optimaliseren zodat je website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen behaalt.

Wij zijn

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Snel

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen