Violet88 Bel direct 030 227 14 29

Progressive Web App laten maken

Een progressive web app kan gezien worden als een normale website met de functionaliteiten van een app. Een progressive web app biedt voordelen ten opzichte van gewone apps. Zo neemt het vrijwel geen ruimte in om te installeren en kan deze voor een groot deel ook offline gebruikt worden. Het is wel een website, maar hij functioneert zoals een applicatie dat doet en ziet er ook zo uit. Het voordeel is echter dat je geen aparte applicatie hoeft te (laten) bouwen, maar de consument toch een optimale winkelervaring biedt.

 

Zie een progressive web app als een website on steroids met maar één doel: het leven makkelijker maken. Wat gaan we ontwikkelen voor je? Onze developers kunnen letterlijk alles realiseren. Administratie systemen, e-learning, custom klantbeheersystemen, noem maar op.

 

Maatwerk software die wij leveren sluit precies aan bij jouw bedrijfsproces voor meer efficiëntie, kostenbesparing en een hoger gebruiksvriendelijkheid.

 

Inhoud

En hoe verder?

Na de oplevering begint het online avontuur pas. Het draait om doelen stellen en deze behalen. We maken deze graag met je waar. Doorontwikkeling of online marketing?

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen