Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

SEA Bureau Utrecht

Google Ads en Bing Ads

Wij zijn Violet88, een SEA bureau in Utrecht.

 

Met zoekmachine adverteren kun je snel en gemakkelijk bezoekers naar je website, webshop of web app krijgen. We zorgen door regels, scripts en automatisering voor een slimme campagne. 

 

Samen met jou gaan we op zoek naar 'kansen' in de online markt. Wij willen jouw klant zo goed mogelijk aanspreken en het rendement van de campagne zo hoog mogelijk houden.

 

Om de efficiëntie van de SEA campagne te bewaken kijken we altijd naar het totale advertentiebudget voor ads. Zo'n 5 - 15% hiervan kun je gebruiken voor optimalisatie en onderhoud.

 

Gaan we voor Google Ads, Bing Ads of beide?

1.

Inventariseren

In de eerste fase bespreken we wat je precies wilt bereiken met SEA. Ook kijken we naar je doelgroep. Welke klanten wil je aanspreken met de campagne? Hoe gedraagt jouw klant zich op het internet? En waarmee kan je jouw klant 'triggeren'? Wat weet je al van de doelgroep?

2.

Kaders bepalen

Als we meer kennis over jouw doelgroep hebben weten we hoe we ze moeten benaderen. In deze fase gaan wij de campagne in hoofdlijnen vormgeven, zoekwoorden vinden, budget en duur campagne bepalen, et cetera. Je kunt natuurlijk zoekwoorden aangeven die jij belangrijk vindt.

 

We ontdekken verschillende kansen door het gebruik van tools:

  • Semrush
  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Answerthepublic & andere zoekwoordentools
  • Google zoekwoordenplanner
3.

Campagne

Als het inzichtelijk is wie de potentiële klanten zijn en hoe we deze klanten aan gaan spreken, dan kan de SEA campagne worden geïmplementeerd. De advertentieteksten worden gemaakt en de landingspagina's ingericht.

Loopt er al een SEA campagne? Dan bekijken we of de kennis correct is toegepast.

4.

Rapportage, analyse en optimalisatie

De resultaten van de campagne dienen goed geanalyseerd te worden, je wilt immers weten wat goed werkt. Het optimaliseren en corrigeren van de campagne is iets wat maandelijks terugkomt.

Alleen SEA?

Zoekmachine adverteren is een uitstekend middel om meer verkeer naar je website, webshop of web app te laten komen. Een combinatie samen met zoekmachine optimalisatie is ijzersterk. Als je het verkeer eenmaal binnen komt is conversie optimalisatie erg belangrijk.

Onze SEA trajecten zijn

Op winstgevendheid gebaseerd

Uit een audit komen optimalisaties. We prioriteren ze zodat we constant aan de meest belangrijke werkzaamheden werken. Op deze manier besteden we onze tijd het meest efficient.

Innoverend en slim

We richten onze campagnes zo slim mogelijk in. Elke vorm van automatisering scheelt weer in tijd, waardoor wij (en jullie) meer focus kunnen leggen op strategische beslissingen.

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Ons SEA bureau is

Specialisten

Wij hebben kennis over online marketing in huis, dat delen we maar al te graag met je. Onze trajecten zijn niet alleen maar uitvoerend, ook adviseren we je op veel verschillende gebieden!

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen