Iedereen wil organisch resultaat behalen. SEO is een proces voor de lange termijn en kost relatief veel inspanningen, echter kan de opbrengst indrukwekkend zijn. Wij gaan als SEO bureau graag het traject met je aan om je vindbaarheid te verhogen.

 

Elk traject is maatwerk. Wij maken rapporten, doen audits, achterhalen zoekwoorden, geven SEO advies, et cetera. Op deze manier leer je als organisatie meer over SEO en online marketing in bredere zin. Kennisdeling is de sleutel naar succes. 

 

We bieden om deze reden ook geen standaardpakketten aan. Onze eerste vraag is: wat is je uiteindelijke doel?  Als die vraag beantwoord is ontwikkelen we een plan.

 

Zo ziet een SEO traject er in de basis uit:

 

Doelen inventariseren

In het eerste gesprek bespreken we wat je precies wilt bereiken met SEO. Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Wie is je doelgroep? Hoe wil je ze bereiken? Hoeveel tijd wil je zelf in online marketing steken? We bespreken trends, ontwikkelingen en zorgen dat we gelijk goed van start kunnen gaan.

 

Ook bespreken we de insteek van de samenwerking: gaan wij enkel advies geven of nemen we ook werkzaamheden over?

 

Auditen: waar sta je nu?

Na het eerste gesprek analyseren we je website, webshop of webapplicatie om te zien waar we kunnen optimaliseren. Een audit laat zien waar je nu staat.

We kijken naar 3 algemene pijlers:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit

 

Om zoveel mogelijk rendement te behalen gebruiken we voor de audit verschillende tools:

  • Screaming Frog SEO Spider
  • Ahrefs
  • Semrush
  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • AnswerThePublic & andere zoekwoordentools
  • Google Zoekwoordenplanner

 

Backlog aanvullen

Uit de audit komen werkzaamheden naar boven drijven. Deze voeren we door in het projectmanagementsysteem Asana. En dan gaan we voor je aan de slag om jouw website, webshop of webapplicatie op SEO gebied naar een hoger niveau te tillen!

 

Herhalen

Zoekmachine optimalisatie is een proces voor de lange termijn. Het web verandert continu, je concurrentie wordt steeds slimmer, alles is in beweging. Daarom zorgen wij dat jij meebeweegt! 

 

Samen met jou bespreken we de frequentie van de audits. Als we intens gaan samenwerken maken we een Slack channel aan, zodat we elkaar nog makkelijker op de hoogte kunnen houden.

Of ontmoet ons team:

VIOLET88 2023 LORRAINE 0632 WEB Resampled

Loraine Birsak

Visual Designer

Untitled Session0135 1 1

Roël Couwenberg

Developer

Untitled Session0163 goed 1 2 2

Marijn Betman

Online marketeer

coffee

Maak een afspraak