Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

SEO Bureau

Iedereen wilt organisch resultaat behalen. SEO is een proces voor de lange termijn en kost relatief veel inspanningen, echter kan de opbrengst indrukwekkend zijn. Wij gaan als SEO bureau graag dit traject met je aan.

 

Elk traject is maatwerk, wij maken rapporten, doen audits, achterhalen zoekwoorden, geven SEO advies et cetera. Op deze manier leer je als organisatie meer over online marketing. Kennisdeling is de sleutel naar succes.

 

We bieden om deze reden ook geen standaardpakketten aan. Onze eerst vraag is: wat is je uiteindelijke doel?  Als die vraag beantwoord is ontwikkelen we een plan.

1.

Inventariseren

In het eerste gesprek bespreken we wat je precies wilt bereiken met SEO. Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Wie is je doelgroep? Hoe wil je ze bereiken? Hoeveel tijd wil je zelf in online marketing steken? We bespreken trends, ontwikkelingen en zorgen dat we gelijk goed van start kunnen gaan.

 

Ook bespreken we de insteek van de samenwerking: gaan wij enkel advies geven of nemen we ook werkzaamheden over?
 

2.

Auditen

Na het eerste gesprek analyseren we waar je website, webshop of webapplicatie om te zien waar we kunnen optimaliseren. Een audit leert ons waar jij staat.

We checken op:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit

 

Om zoveel mogelijk rendement te behalen gebruiken we voor de audit verschillende tools:

  • Screaming frog seo spider
  • Ahrefs
  • Semrush
  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • Answerthepublic & andere zoekwoordentools
  • Google zoekwoordenplanner
3.

Backlog aanvullen

Uit de audit komen werkzaamheden naar boven drijven. Deze voeren we door in het projectmanagementsysteem Asana.

4.

Herhalen

Zoekmachine optimalisatie is een proces voor de lange termijn. Het web veranderd, je concurrentie wordt steeds slimmer, alles is in beweging. Het blijft daarom vaak niet bij één audit.

 

Samen met jou bespreken we de frequentie van de audits. Als we intens gaan samenwerken maken we een Slack channel aan om de communicatie nog meer te bevorderen.

Alleen SEO?

Zoekmachine optimalisatie is een uitstekend middel om meer verkeer naar je website, webshop of web app te laten komen. Een combinatie samen met zoekmachine adverteren is ijzersterk. Als je het verkeer eenmaal binnen komt is conversie optimalisatie erg belangrijk.

Onze zoekmachine optimalisatie trajecten zijn

Op winstgevendheid gebaseerd

Uit een audit komen optimalisaties. We prioriteren ze zodat we constant aan de meest belangrijke werkzaamheden werken. Op deze manier besteden we onze tijd het meest efficient.

Langdurig

Op het gebied van online marketing kun je niet 'effe' snel scoren. Het draait om de basis op orde krijgen en die continu verder uitbouwen. We werken mee en adviseren je.

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Wij zijn

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Specialisten

Wij hebben kennis over online marketing in huis, dat delen we maar al te graag met je. Onze trajecten zijn niet alleen maar uitvoerend, ook adviseren we je op veel verschillende gebieden!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen