Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

SEO Utrecht

Maatwerk SEO trajecten die jou online naar een hoger niveau tillen

Iedereen wil organisch resultaat behalen. SEO is een proces voor de lange termijn en kost relatief veel inspanningen, echter kan de opbrengst indrukwekkend zijn. Wij gaan als SEO bureau graag dit traject met je aan.

 

Elk traject is maatwerk. Wij maken rapporten, doen audits, achterhalen zoekwoorden, geven SEO advies, et cetera. Op deze manier leer je als organisatie meer over SEO en online marketing in bredere zin. Kennisdeling is de sleutel naar succes.

 

We bieden om deze reden ook geen standaardpakketten aan. Onze eerst vraag is: wat is je uiteindelijke doel?  Als die vraag beantwoord is ontwikkelen we een plan.

 

Zo ziet een SEO traject er in de basis uit:

1.

Doelen inventariseren

In het eerste gesprek bespreken we wat je precies wilt bereiken met SEO. Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Wie is je doelgroep? Hoe wil je ze bereiken? Hoeveel tijd wil je zelf in online marketing steken? We bespreken trends, ontwikkelingen en zorgen dat we gelijk goed van start kunnen gaan.

 

Ook bespreken we de insteek van de samenwerking: gaan wij enkel advies geven of nemen we ook werkzaamheden over?

2.

Auditen: waar sta je nu?

Na het eerste gesprek analyseren we je website, webshop of webapplicatie om te zien waar we kunnen optimaliseren. Een audit laat zien waar je nu staat.

We kijken naar 3 algemene pijlers:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit

 

Om zoveel mogelijk rendement te behalen gebruiken we voor de audit verschillende tools:

  • Screaming Frog SEO Spider
  • Ahrefs
  • Semrush
  • Google Analytics
  • Google Search Console
  • AnswerThePublic & andere zoekwoordentools
  • Google Zoekwoordenplanner
3.

Backlog aanvullen

Uit de audit komen werkzaamheden naar boven drijven. Deze voeren we door in het projectmanagementsysteem Asana. En dan gaan we voor je aan de slag om jouw website, webshop of webapplicatie op SEO gebied naar een hoger niveau te tillen!

4.

Herhalen

Zoekmachine optimalisatie is een proces voor de lange termijn. Het web verandert continu, je concurrentie wordt steeds slimmer, alles is in beweging. Daarom zorgen wij dat jij meebeweegt! 

 

Samen met jou bespreken we de frequentie van de audits. Als we intens gaan samenwerken maken we een Slack channel aan, zodat we elkaar nog makkelijker op de hoogte kunnen houden.

Alleen SEO?

Zoekmachine optimalisatie is een uitstekend middel om meer verkeer naar je website, webshop of web app te laten komen. Een combinatie samen met zoekmachine adverteren is ijzersterk. Als je het verkeer eenmaal binnen komt is conversie optimalisatie erg belangrijk.

Ons SEO bureau is

Innoverend en slim

We richten onze campagnes zo slim mogelijk in. Elke vorm van automatisering scheelt weer in tijd, waardoor wij (en jullie) meer focus kunnen leggen op strategische beslissingen.

Gevestigd in Utrecht

Wij zijn gevestigd in centrum Utrecht, in het oude Pieter Baan Centrum. We zijn prima te bereiken met de auto en OV. We nodigen je graag uit om langs te komen.

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Onze trajecten zijn

Langdurig

Op het gebied van online marketing kun je niet 'effe' snel scoren. Het draait om de basis op orde krijgen en die continu verder uitbouwen. We werken mee en adviseren je.

Helemaal op maat

Alles wat wij doen is maatwerk. Het gaat om het bereiken van het specifieke doel van jouw organisatie.

Op winstgevendheid gebaseerd

Uit een audit komen optimalisaties. We prioriteren ze zodat we constant aan de meest belangrijke werkzaamheden werken. Op deze manier besteden we onze tijd het meest efficient.

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen