De websites en online applicaties die wij bouwen worden allemaal in Silverstripe gemaakt. Wij ervaren dit framework/CMS als zeer gebruiksvriendelijk en ontwikkelen hier maatwerkoplossingen in.

Een dertien in een dozijn website werkt niet meer in deze tijd. Onze projecten sluiten naadloos aan op de behoeftes van je doelgroep. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid, meer conversie.

Wij zorgen voor een goed werkende systeem waar jouw doelgroep informatie op vindt en tot de gewenste actie over gaat. Een combinatie van onze kennis gepaard met jouw voorkeuren.

Al onze projecten zijn op maat, schaalbaar, geschikt voor de lange termijn, uniek en persoonlijk. Wij maken je alles geheel naar eigen wens! Het proces ziet er zo uit:

 

1. Inventariseren

We leren je graag kennen. Hierin bespreken we wat je wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Wat vind je mooi? et cetera. We vergaren in deze fase zo veel mogelijk informatie.

 

2. Ontwerpfase

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de gehele structuur (user experience) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen. Als alle wireframes gemaakt zijn, gaan we verder met de user interface, het visuele ontwerp. Het ontwikkelen doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat! Omdat wij ontwerp als losse dienst zien, kun je hier een uitgebreide tekst over de webdesign fase vinden. Heb je al een ontwerp? Dan slaan we deze fase over.

 

3. Bouwfase

Als het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen (je krijgt een link met inlog).

 

4. Testfase

Na het bouwen gaan we uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait, de achterkant, de voorkant op elk device, et cetera.

 

5. Introductie & live!

Als we bijna klaar zijn krijg je van ons een introductie van het CMS. Je wilt namelijk gelijk goed van start kunnen gaan. Ook wordt alles klaargezet qua hosting en andere randzaken.

Of ontmoet ons team:

Screenshot 2023 06 22 at 15.03.36

Thijs Looijen

Developer

VIOLET88 2023 NICK 0054 WEB

Nick Lier

Projectmanager

VIOLET88 2023 TOMAS 0294 WEB

Tomas Stolp

Developer

coffee

Maak een afspraak