Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Web Analytics

Wat doet een gebruiker op je website, webshop of web app? Welke pagina's zijn het populairst? Via welk communicatiemiddel komende de meeste bezoekers? Welke advertentie loopt het best? Allerlei vragen die je kunt beantwoorden als je analytics en tracking goed ingericht is.

 

Het goed meten van belangrijke elementen is van doorslaggevende waarde voor elke campagne. Meten = weten. Op basis van data kun je gedegen beslissingen maken.

1.

De basis - alles meten

Elk project is anders. Elke bezoeker is anders. Toch zijn er momenten die je altijd wilt meten. Heeft er iemand zich aangemeld voor de nieuwsbrief? Welk kanaal converteert het best? Hoe vaak wordt er op knop X gedrukt? We lopen samen met jou door het systeem en stellen in via Google Tag Manager wat je wilt weten.

2.

Monitoren en verbeteren

Als de tracking is ingesteld kan er gemonitord worden. Welke verbanden en conclusies kunnen getrokken worden uit het gebruikersgedrag dat we zien? Worden er nieuwe functies toegevoegd? Dan is het vanzelfsprekend dat deze ook getracked moeten worden om een totaalbeeld te krijgen.

3.

Dashboarding

We helpen je met het overzichtelijk maken van al deze gegevens. Dit doen we door middel van een dashboard. We kunnen hier Google Data Studio voor gebruiken of een custom dashboard, het hangt er net vanaf welke gegevens je in wilt zien.

En hoe verder?

Na het correct instellen van tracking & analytics begint het online avontuur pas. Het draait om doelen stellen en deze behalen. We maken deze graag met je waar. Dit doen we door middel van online marketing. Ook kunnen we hosting, e-mail, domeinnamen en SSL certificaten voor je regelen.

Wij zijn

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Specialisten

Wij hebben kennis over online marketing in huis, dat delen we maar al te graag met je. Onze trajecten zijn niet alleen maar uitvoerend, ook adviseren we je op veel verschillende gebieden!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen