Webapplicatie Laten Bouwen

Webapplicatie Laten Bouwen

Een webapplicatie is een online toepassing met een afgeschermde achtergrond, een systeem wat ingericht is om een bepaald doel te behalen. In deze omgeving kun je letterlijk alles realiseren. Voorbeelden hiervan zijn: administratie automatisering, e-learning modules, klanten beheersysteem, een kaart van de omzet in bepaalde gebieden, et cetera. Een goed uitgedachte webapplicatie kan op lange en korte termijn veel opleveren. De stappen voor het bouwen van een webapplicatie vind je hieronder.

1. Kennismakingsgesprek

In het eerste gesprek leren we jou kennen. Hierin bespreken we wat je met jouw applicatie wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Waarom wil je juist dìt idee laten realiseren? Wat vind je mooi? Et cetera.

2. Ontwerp & feedback fase

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie en leggen je vervolgens verschillende ontwerpen voor. Je kiest er één en deze optimaliseren we totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat!

3. Bouw van de webapplicatie & feedback

Als het grafisch ontwerp eenmaal is goedgekeurd gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen.

4. Oplevering van de webapplicatie

Als de bouw van de applicatie af is begint je online avontuur. Hiermee bedoelen we dat alles geregeld wordt qua e-mailadressen, domeinnaam, webruimte, implementatie in het bedrijf, et cetera.

5. Introductie van de webapplicatie

Om goed aan de slag te kunnen gaan met de nieuwe webapplicatie nemen we de achterkant met je door. Daarnaast staan wij ook altijd open voor feedback en plannen wij maar al te graag een evaluatiegesprek in.

En hoe verder?

Als de webapplicatie eenmaal live staat begint het pas. Een systeem dient vaak doorontwikkeld te worden om optimaal resultaat te behalen. Wij denken graag met jou mee.

Waarom Violet88?

Full-service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Snel schakelen

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Bereikbaarheid

Onze kantoortijden zijn 8:30 – 19:00. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier!

CONTACT

CONTACT

Hi,

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Dan mag je met mij contact opnemen om al je vragen te stellen. Telefonisch, via mail of face-to-face!