Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Webdesign Bureau

Als wij een web ontwerp voor jou gaan maken wil je natuurlijk weten hoe wij dit doen en wat je kunt verwachten. Als webdesign bureau zorgen wij ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overloopt in een grafisch ontwerp voor je website, webshop of webapplicatie.

 

Er heerst nog wel eens onduidelijkheid over wat 'webdesign' is. Wij verstaan dit onder het simpelweg ontwerpen van een webspecifiek ontwerp. Webdevelopment is iets anders (doen wij overigens ook). Hieronder kun je lezen hoe het webdesign proces er uit ziet.

1.

Idee ontwikkeling & concepting

In de eerste fase bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. We leren je graag kennen. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Wat vind je mooi? et cetera. We vergaren in deze fase zo veel mogelijk informatie.

 

Daarna beginnen wij met een concept, oftewel het ontwikkelen van een idee dat past bij jouw visie. Dit concept zie je terug in de visuele vormgeving.

2.

Wireframes (User Experience)

Als het concept staat kunnen we aan de slag met de interface. Dit doen we door het maken van wireframes. Dit zijn als het ware de bouwtekeningen van een website, webshop of webapplicatie. Wireframes zijn zwart wit en geven in grote lijnen de opzet van de pagina's weer. In deze fase gaat het enkel om structuur.

 

Het ontwikkelen van de wireframes doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen dezelfde richting op. We leveren bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project. Op basis van de laatste trends en ontwikkelingen delen wij de schermen in en bepalen we een structuur voor een fijne gebruikerservaring. 

3.

Visueel ontwerp (User Interface)

Als de structuur eenmaal goed staat, beginnen we met het 'inkleuren' van de wireframes. Call-to-action elementen, kleurgebruik, iconen, beeldtaal en de keuze voor het gekozen lettertype krijgt zo meer gestalte.

 

Ook in deze fase leveren we designs op in kleine stukjes. Bij elk oplever moment is er een mogelijkheid om feedback te geven. Als klant heb je relatief veel inspraak tijdens dit traject. Wij zorgen voor sturing en geven advies, maar samen bepalen we een stijl die past bij de behoefte en doelstellingen.

4.

Feedbackmomenten

Gedurende de wireframe- en visueel ontwerp fase, is er per oplevermoment de mogelijkheid om feedback te geven. In de ontwerpfase is het eenvoudig om aanpassingen te maken, in de developmentfase wordt dit arbeidsintensiever. 

 

Feedback is erg belangrijk. Wat vind je van het ontwerp? Past dit goed bij jouw identiteit? We blijven optimaliseren totdat er écht iets staat waar wij beiden trots op zijn.

5.

Final check

Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, het kan dus even duren voordat de final check aan bod komt. Jij moet immers tevreden zijn met eindresultaat. Pas als jij tevreden bent, zijn wij ook tevreden.

Gaan wij ook ontwikkelen?

Als je het ontwerp wilt laten ontwikkelen kunnen wij dit ook voor je doen. Hier lees je meer over onze webdevelopment diensten. Wij ontwerpen & ontwikkelen websites, webshops en web applicaties.

Onze webdesigns zijn

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Te optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. We kunnen dus ook continu door blijven optimaliseren zodat je website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen behaalt.

Ons bureau is

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Snel

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen