Voor een website, webshop of webapplicatie voor de lange termijn heb je een goede basis nodig. Deze basis leg je door middel van goede code.

 

Onze developers weten exact hoe iets opgebouwd moet worden en zorgen ervoor dat aanpassingen en optimalisaties te allen tijde mogelijk is.

 

In de regel werken wij met het open source framework Silverstripe, hierin maken wij wij geavanceerde websites, webshops en applicaties. Op verzoek werken wij ook met WordPress. 

 

Wij ontwikkelen alles handmatig maar pakken onze projecten slim aan. Door onze ervaring hebben we al redelijk wat functies gebouwd. Deze functies worden gedocumenteerd in onze interne kennisbank zodat we deze functies kunnen gebruiken bij elk nieuw project.

 

Alles wat wij bouwen is schaalbaar, te allen tijde uit te breiden, aan te passen, te integreren en te optimaliseren.

 

Website

Er zijn zoveel websites waar je doelgroep uit kunt kiezen. Hoe val je op? Door een unieke uitstraling online. Wij zorgen voor een goed werkende website waar jouw doelgroep informatie op vindt en tot de gewenste actie over gaat. Een combinatie van onze kennis gepaard met jouw voorkeuren.
Lees hier meer.

 

Webshop

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.
Lees hier meer.

 

Webapplicatie

Een website on steroids met maar één doel: het leven makkelijker maken. Wat gaan we ontwikkelen voor je? Onze developers kunnen letterlijk alles realiseren. Administratie systemen, e-learning, custom klantbeheersystemen, noem maar op.
Lees hier meer.

 

API koppelingen

Een website, webshop of webapplicatie is al lang niet meer een op zichzelf staand iets. Als je het integreert in de lopende bedrijfsprocessen ben je slim bezig. We kunnen alles koppelen, jij plukt er uiteindelijk de vruchten van.
Lees hier meer.

Of ontmoet ons team:

Untitled Session0163 goed 1 2 2

Marijn Betman

Online marketeer

Untitled Session0135 1 1

Roël Couwenberg

Developer

VIOLET88 2023 RHEIMER 0211 WEB

Rheimer van Dijk

Developer

coffee

Maak een afspraak