Van websites naar complete systemen

Onze developers weten exact hoe iets opgebouwd moet worden en zorgen ervoor dat aanpassingen en optimalisaties ten alle tijden mogelijk is. In de regel werken wij met het open source framework Silverstripe, hierin maken wij geavanceerde websites, webshops en applicaties. Wij ontwikkelen alles handmatig en pakken onze projecten slim aan. Door onze ervaring hebben we al veel diverse modules gebouwd. Deze functies worden gedocumenteerd in onze interne kennisbank zodat we deze functies kunnen gebruiken bij elk project. Alles (van websites tot reserveringssystemen) wat wij bouwen is schaalbaar. Dat betekent dat het we het ten alle tijden kunnen optimaliseren en doorontwikkelen. 

Maatwerk

Wij zijn een groot voorstander van maatwerk, absoluut geen standaardpakketten. Om deze reden hebben wij ook geen limiet aan feedback rondes, het ontwerp moet perfect aansluiten op wat je voor ogen hebt. Zo creëren we ontwerpen die opvallen, enthousiasmeren, inspireren en overtuigen.

Up to date

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen om jou en jouw klant de best mogelijke ervaring te kunnen bieden. Designs maken we in Sketch en verder gebruiken we slimme tools om het ontwerpproces zo gestroomlijnd mogelijk voor jou te maken.

Maatwerk.svg

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Optimalisatie.svg

Optimalisatie

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. We kunnen dus ook continu door blijven optimaliseren zodat je website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen behaalt.

fullservice.svg

Full-service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Fixed.svg

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

bereikbaarheid.svg

Bereikbaarheid

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 17:30. Je kunt ons bereiken via mail of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

specialist.svg

Specialisten

Wij hebben kennis over online marketing in huis, dat delen we maar al te graag met je. Onze trajecten zijn niet alleen maar uitvoerend, ook adviseren we je op veel verschillende gebieden!

logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg