Webapplicatie

Standaard software biedt soms niet de gewenste oplossing of is zo complex dat er moeilijk mee gewerkt kan worden. Maatwerk online software, oftewel een webapplicatie is dan een perfecte uitkomst. De kracht van maatwerk software is dat het het perfect aansluit op de behoeften van jouw medewerkers, organisatie en/of klanten.

 

Zie een webapplicatie als een website on steroids met maar één doel: het leven makkelijker maken. Wat gaan we ontwikkelen voor je? Onze developers kunnen letterlijk alles realiseren. Administratie systemen, e-learning, custom klantbeheersystemen, noem maar op.

 

Maatwerk software die wij leveren sluit precies aan bij jouw bedrijfsproces voor meer efficiëntie, kostenbesparing en een hoger gebruiksvriendelijkheid.

Een webapplicatie in 5 stappen

Inventariseren

We leren je kennen. Wat wil je graag met je webapplicatie? Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Waarom wil je juist dìt idee laten realiseren? Wat vind je mooi? Et cetera.

Ontwerpfase

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de gehele structuur (user experience) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een webapplicatie. Als alle wireframes gemaakt zijn, gaan we verder met de user interface, het visuele ontwerp.

 

Het ontwikkelen doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

 

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat!
 

Omdat wij ontwerp als losse dienst zien, kun je hier een uitgebreide tekst over de webdesign fase vinden. Heb je al een ontwerp? Dan slaan we deze fase over.

Bouwfase

Als het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen.

Testfase

Na het bouwen van de webapplicatie gaan we 'm uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait, de achterkant, de voorkant op elk device, et cetera.

Introductie & live!

Als de webapplicatie (bijna) klaar is voor oplevering krijg je van ons een introductie van het CMS. Je wilt namelijk gelijk goed van start kunnen gaan. Ook wordt alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken. Ook kunnen we hosting, e-mail, domeinnamen en SSL certificaten voor je regelen.

Progressive?

PWA staat voor Progressive Web App. Een progressive web app kan gezien worden als een normale website met de functionaliteiten van een app. Een PWA biedt voordelen ten opzichte van gewone apps. Zo neemt een PWA vrijwel geen ruimte in om te installeren en kan deze voor een groot deel ook offline gebruikt worden. Het is wel een website, maar hij functioneert zoals een applicatie dat doet en ziet er ook zo uit. Het voordeel is echter dat je geen aparte applicatie hoeft te (laten) bouwen, maar de consument toch een optimale winkelervaring biedt.

En hoe nu verder?

Na de oplevering begint het online avontuur pas. Het draait om doelen stellen en deze behalen. We maken deze graag met je waar. Dit doen we door middel van online marketing. Ook kunnen we hosting, e-mail, domeinnamen en SSL certificaten voor je regelen.

online marketing
logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg