Webshop

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

 

Door in te spelen op de behoeftes van je doelgroep, diegene aan te spreken, te triggeren, loop je voor op alle anderen. Een dertien in een dozijn webshop werkt niet meer in deze tijd. Onze webshops sluiten naadloos aan op de behoeftes van je doelgroep. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid, meer conversie.

 

Al onze webshops zijn maatwerk, schaalbaar, geschikt voor de lange termijn, uniek en persoonlijk. Het proces ziet er zo uit:

Een webshop in 5 stappen

Inventariseren

In het eerste gesprek leren we jou kennen. Hierin bespreken we wat je met de webshop wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Waarom wil je überhaupt een webshop? Wat vind je mooi? et cetera. Ook bekijken we enkele concurrenten, kunnen we van hen leren?

Ontwerpfase

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de gehele structuur (user experience) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een webshop. Als alle wireframes gemaakt zijn, gaan we verder met de user interface, het visuele ontwerp.

 

Het ontwikkelen doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

 

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat!
 

Omdat wij ontwerp als losse dienst zien, kun je hier een uitgebreide tekst over de webdesign fase vinden. Heb je al een ontwerp? Dan slaan we deze fase over.

Bouwfase

Als het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen.

Testfase

Na het bouwen van de webshop gaan we 'm uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait, de achterkant, de voorkant op elk device, et cetera.

Introductie & live!

Als de webshop (bijna) klaar is voor oplevering krijg je van ons een introductie van het CMS. Je wilt namelijk gelijk goed van start kunnen gaan. Ook wordt alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken. Ook kunnen we hosting, e-mail, domeinnamen en SSL certificaten voor je regelen.

En hoe nu verder?

Na de oplevering begint het online avontuur pas. Het draait om doelen stellen en deze behalen. We maken deze graag met je waar. Dit doen we door middel van online marketing. Ook kunnen we hosting, e-mail, domeinnamen en SSL certificaten voor je regelen.

online marketing