Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Webshop

Voor een webshop is het belangrijk om zo veel mogelijk omzet te maken. Hoe gemakkelijker iemand een product kan kopen, hoe beter. Een maatwerk webshop geeft de mogelijkheid om alles perfect te optimaliseren zodat jouw doelgroep zijn weg weet te vinden.

 

Door in te spelen op de behoeftes van je doelgroep, diegene aan te spreken, te triggeren, loop je voor op alle anderen. Een dertien in een dozijn webshop werkt niet meer in deze tijd. Onze webshops sluiten naadloos aan op de behoeftes van je doelgroep. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid, meer conversie.

 

Al onze webshops zijn maatwerk, schaalbaar, geschikt voor de lange termijn, uniek en persoonlijk. Het proces ziet er zo uit:
 

1.

Inventariseren

In het eerste gesprek leren we jou kennen. Hierin bespreken we wat je met de webshop wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Waarom wil je überhaupt een webshop? Wat vind je mooi? et cetera. Ook bekijken we enkele concurrenten, kunnen we van hen leren?

2.

Ontwerpfase

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de gehele structuur (user experience) neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van een webshop. Als alle wireframes gemaakt zijn, gaan we verder met de user interface, het visuele ontwerp.

 

Het ontwikkelen doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

 

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat!
 

Omdat wij ontwerp als losse dienst zien, kun je hier een uitgebreide tekst over de webdesign fase vinden. Heb je al een ontwerp? Dan slaan we deze fase over.

3.

Bouwfase

Als het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen.

4.

Testfase

Na het bouwen van de webshop gaan we 'm uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait, de achterkant, de voorkant op elk device, et cetera.

5.

Introductie & live!

Als de webshop (bijna) klaar is voor oplevering krijg je van ons een introductie van het CMS. Je wilt namelijk gelijk goed van start kunnen gaan. Ook wordt alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken. Ook kunnen we hosting, e-mail, domeinnamen en SSL certificaten voor je regelen.

En hoe verder?

Na de oplevering begint het online avontuur pas. Het draait om doelen stellen en deze behalen. We maken deze graag met je waar. Dit doen we door middel van online marketing.

Onze webshops zijn

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Te optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. We kunnen dus ook continu door blijven optimaliseren zodat je website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen behaalt.

Wij zijn

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Snel

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen