Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Website met Reserveringssysteem Laten Maken

Er zijn zoveel websites waar jouw doelgroep uit kan kiezen. Hoe val je op? Het antwoord: door een unieke uitstraling online en een reserveringssysteem dat op maat gemaakt is voor je klanten. Wij hebben onder andere het reserveringssysteem voor Boules Bites Bar gemaakt.

 

Door in te spelen op de behoeftes van je doelgroep, diegene aan te spreken, te triggeren, loop je voor op alle anderen. Een dertien in een dozijn website werkt niet meer in deze tijd. Onze websites sluiten naadloos aan op de behoeftes van je doelgroep. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid, meer conversie.

Wij zorgen voor een goed werkende website met maatwerk reserveringssysteem waar jouw doelgroep informatie op vindt en tot de gewenste actie over gaat. Een combinatie van onze kennis gepaard met jouw voorkeuren.


Al onze websites en reserveringssystemen zijn maatwerk, schaalbaar, geschikt voor de lange termijn, uniek en persoonlijk. Het proces ziet er zo uit:

1.

Inventariseren

We leren je graag kennen. Hierin bespreken we wat je met de website en reserveringssysteem wil. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan en wat is belangrijk voor de gebruiker? We vergaren in deze fase zo veel mogelijk informatie om je wensen zo goed mogelijk te vervullen.

2.

Ontwerpfase

Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie. Allereerst zetten we de gehele structuur (user experience) van het reserveringssysteem neer. Dit doen we door het maken van wireframes, de bouwtekeningen van het reserveringssysteem. Het is belangrijk dat deze zo logisch mogelijk is voor de gebruiker. Als alle wireframes gemaakt zijn, gaan we verder met de user interface, het visuele ontwerp.

 

Het ontwikkelen doen we in kleine delen. Op deze manier wijzen alle neuzen constant dezelfde kant op. Zo leveren we bijvoorbeeld eerst de homepagina op, daarna de diensten + over ons pagina, daarna projecten + artikelen pagina, et cetera. Dit is uiteraard afhankelijk van het project.

 

We optimaliseren de wireframes en ontwerpen totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij volledig achter het ontwerp staat!
 

Omdat wij ontwerp als losse dienst zien, kun je hier een uitgebreide tekst over de webdesign fase vinden. Heb je al een ontwerp? Dan slaan we deze fase over.

3.

Bouwfase

Als het grafisch ontwerp goedgekeurd is gaan we aan de slag met bouwen van het systeem. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen (je krijgt een link met inlog). Feedback op het reserveringssysteem is ten alle tijde mogelijk, zo blijven we tijdens het proces optimaliseren!

4.

Testfase

Na het bouwen van de website gaan we 'm uitvoerig testen. We zorgen ervoor dat alles perfect draait, de achterkant, de voorkant op elk device, et cetera. 

5.

Introductie & live!

Als de website (bijna) klaar is voor oplevering krijg je van ons een introductie van het CMS. Zo kan je eenvoudig zelf aanpassingen doen als het nodig is. Je wilt namelijk gelijk goed van start kunnen gaan. Ook wordt alles klaargezet qua hosting, e-mails en andere randzaken.

En hoe verder?

Na de oplevering begint het online avontuur pas. Het draait om doelen stellen en deze behalen. We maken deze graag met je waar. Dit doen we door middel van online marketing. Ook kunnen we hosting, e-mail, domeinnamen en SSL certificaten voor je regelen.

 

Onze reserveringssystemen zijn

Fixed price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten, nieuw design later toevoegen? Geen probleem.

Te optimaliseren

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. We kunnen dus ook continu door blijven optimaliseren zodat je website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen behaalt.

Wij zijn

Full-Service

Wij hebben alle competenties in-house. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers.

Makkelijk te bereiken

Onze kantoortijden zijn 9:00 – 18:30. Je kunt ons bereiken via mail, chat of telefoon. Voor spoedeisende zaken zijn wij ook buiten deze tijd bereikbaar aangezien wij hosting aanbieden.

Snel

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Gerelateerde Projecten

Heb je vragen over onze diensten of over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via mail of face-to-face!

Contact Opnemen