Wij vinden het belangrijk om focus te houden. SEO, SEA en conversie optimalisatie liggen het dichtst bij webdevelopment en daardoor bieden we alleen deze diensten aan. Op deze manier kunnen we écht specialistische kennis aanbieden.

 

Online marketing is samenwerken. Wij delen onze kennis, verbreden jouw horizon en versterken jouw online identiteit via verschillende marketingkanalen.

 

Per klant stemmen we af hoe we de samenwerking aangaan. Van groot belang is de capaciteit in de organisatie om zelf marketing taken op te pakken. Er zijn 3 soorten samenwerkingen: wij bekleden een adviserende functie, wij vervullen alle marketingwerkzaamheden of een combinatie beide.

 

Klaar voor meer bezoekers (en klanten)?

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Iedereen wilt organisch resultaat behalen. SEO is een proces voor de lange termijn en kost relatief veel inspanningen, echter kan de opbrengst indrukwekkend zijn. Wij gaan graag dit traject met je aan.
Lees hier meer.

 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Adverteren op zoekwoorden is een slim middel om bezoekers naar je website, webshop of webapplicatie te krijgen. Gaan we voor competitieve zoekwoorden of gaan we voor een bredere insteek?
Lees hier meer.

 

Conversie optimalisatie (CRO)

Meer bezoekers krijgen is belangrijk. Er daadwerkelijk iets uit halen is belangrijker. Converterende bezoekers (in elke vorm) is het uiteindelijke doel van jouw website, webshop of web applicatie.
Lees hier meer.

Of ontmoet ons team:

VIOLET88 2023 MARTIN 0550 WEB v2

Martin Doornekamp

Technical Director

Untitled Session0135 1 1

Roël Couwenberg

Developer

VIOLET88 2023 TOMAS 0294 WEB

Tomas Stolp

Developer

coffee

Maak een afspraak