Website in een week

Algemeen // 2 september 2015

Website in een week

Wil je snel online gaan? Laat dan jouw website ontwikkelen in een week! Door ons geoptimaliseerde ontwikkeltraject kunnen wij ontzettend snel schakelen. Ben je er klaar voor? Hieronder volgt een uitleg.

Lang ontwikkeltraject?

Een website ontwikkelen wordt in zijn algemeenheid gezien als een langdurig traject. Bedrijven hebben hier geen behoefte aan en schuiven het ver voor zich uit. Daarnaast ligt de focus op de corebusiness en niet op het ontwikkelen van en nieuwe bedrijfswebsite. Veel internetbureaus vangen dit op door '12 in een dozijn' website aan te bieden met een standaard thema of template die legio bedrijven ook hanteren. De doelstelling van deze internetbureaus is het rap uitrollen van thema websites om er vervolgens flinke winst op te maken. Dit type websites zijn zeer beperkt in haar functionaliteiten en hebben een grafisch ontwerp dat niet aansluit bij de uitingen van het bedrijf. Daarnaast is de instap relatief goedkoop, maar zodra de klant meer functionaliteiten wilt lopen de kosten snel op. In sommige gevallen is een generieke website de juiste keuze. Bij ons is het ook mogelijk om te kiezen uit een door ons ontwikkelend template of thema.

Je responsive maatwerk website in een week

Wij pakken dit anders aan! Ons ontwikkeltraject is zo geoptimaliseerd dat wij in staat zijn om een responsive website in een week te ontwikkelen. Of wel van Espresso naar Champagne. De responsive maatwerk website die wij maken is uniek en sluit perfect aan op de identiteit van het bedrijf. Daarnaast ontwikkelen wij de website zo dat je volledige controle hebt over de content door middel van een zeer gebruiksvriendelijk CMS. We verzorgen een bijbehorende training en leveren handleiding van het CMS. Je hebt alles binnen handbereik wat nodig is om je website succesvol te maken. Daarbij moet gezegd worden dat het een intensieve week is voor zowel de klant als voor ons. Het positieve hiervan is dat er na een week intensief werken een gloednieuwe responsive website gelanceerd is!

Hoe doen wij dit: een website in een week

De beste resultaten behalen wij door een transparante en strakke samenwerking met de klant. Veder maken wij gebruik van een populaire software-ontwikkelmethode (Scrum). De hele week is gevuld met diverse activiteiten en kan zeer hectisch zijn. Wij zijn in staat een traject af te leggen waar normaal gesproken weken of maanden over wordt gedaan. Ook is mogelijk om live mee te kijken op onze test servers. Hier kan je de website gaande weg zien groeien en heb je de optie om feedback te geven. 

Bovenstaande afbeelding is een standaard indeling van een ontwikkelingsweek. Natuurlijk kan het zijn dat erop basis van het type project of wensen van de klant de week er iets anders uit komt te zien. In goed overleg is er bij ons alles mogelijk. Wij zorgen ervoor dat de week goed ingedeeld.

Geïnteresseerd in je website in een week?

Ben je geïnteresseerd in ons concept "Je website in een week" of heb je vragen wat betreft onze aanpak? Neem contact met ons op of een keer gezellig langs voor een goede bonenkoffie.