menphoneu
menu

Advies over vindbaarheid

Als je een website of webshop hebt is online vindbaarheid een interessant middel om meer bezoekers naar je website te krijgen. Vindbaarheid vergroten is een ontzettend tijdrovend proces. Wij zijn van mening dat advies geven veel beter werkt dan het uitvoeren van de optimaliserende taken voor jou. Op deze manier leer je als organisatie veel meer over online marketing. Kennisdeling is de sleutel naar succes op dit gebied. Wij bekleden een adviserende functie, maken rapporten, doen audits, maar schrijven zelf geen content (jij bent immers expert in jouw vakgebied).

Bij ons bestaat het proces uit vier stappen:

 

1 Inventariserend gesprek & verwachtingen afstemmen
In het eerste gesprek bespreken we wat je precies wilt. Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Wie is je doelgroep? Hoe wil je ze bereiken? Ook bespreken we wat belangrijk is op het gebied van online marketing.

2 Audit website
Na het eerste gesprek analyseren we jouw marketingactiviteiten om te zien waar we kunnen optimaliseren. Plaats je bijvoorbeeld teksten maar doe je dit niet geheel juist? Of zijn er onderdelen die simpelweg verbeterd kunnen worden? Een audit leert ons waar jij staat.

3 Advies & rollen
Elke markt, doelgroep en website is anders, daarom is ook elk advies anders. Het rapport bespreken we telefonisch, face-to-face of per mail. Op deze manier kun je alles vragen en leren. Uit elk rapport komen werkzaamheden, we bespreken per rapport af wat ieders verantwoordelijkheden zijn.

4 Frequentie van advies bepalen
Jouw online vindbaarheid vergroten is een proces voor de lange termijn. Het blijft daarom niet altijd bij één advies. Samen met jou bespreken we graag wat de frequentie van een advies is. Maandelijks, tweemaandelijks, tweewekelijks, we nemen je graag bij de hand.

Onze laatste artikelen over online vindbaarheid

Waarschijnlijk heb je al wel eens van de term zoekmachine optimalisatie of SEO gehoord, maar wat betekent dit nou eigenlijk? 

Een goed gestructureerde SEO tekst is de basis voor een website die goed gevonden wordt. Als er immers geen tekst op jouw website staat, kunnen de zoekmachines niet goed beoordelen waar jouw website over gaat. Hier lees je er meer over.

Wil je ook weten hoe je website momenteel scoort op het gebied van SEO? Wij kunnen je website gemakkelijk scannen op verbeterpunten. Wij hebben ruime kennis en ervaring in het bedenken, ontwikkelen en verzorgen van websites en webshops.

Omdat een SSL certificaat bijdraagt aan een veiliger web waarderen zoekmachines websites die een SSL certificaat hebben hoger. Deze websites komen dus hoger in de zoekresultaten.

Als je website of webshop goed gevonden kan worden in Google is Adwords een logische vervolgstap. Adwords is het uitzetten van betaalde advertenties, die automatisch hoger komen te staan dan de organische zoekresultaten.