menphoneu
menu

Webhosting

Als je een website, webshop of web applicatie altijd bereikbaar wilt hebben heb je goede webhosting nodig. Webhosting is het opslaan van bestanden op een computer (server) die te bereiken is via het internet. Door je domein naam te koppelen worden de bestanden zichtbaar bij het intypen van het juiste internet adres. Omdat de webserver een permanente verbinding met het internet heeft kan iedereen via internet het bestand (de website, webshop of web applicatie) bekijken.

 

Bij ons bestaat het opzetten van webhosting uit drie opties:

 

1 Domein verhuizen naar ons
Als wij jouw domein gaan verhuizen vragen wij allereerst een token aan bij jouw huidige leverancier. Vervolgens kunnen wij die token doorvoeren bij onze leverancier, waardoor wij jouw online product kunnen gaan hosten.

2 Domein aanvragen
Als wij je website, webshop of online applicatie maken kunnen wij rechtstreeks het domein aanvragen. Dit is voor ons de meest efficiënte manier. Wij kunnen namelijk rechtstreeks met de leverancier handelen. 

3 Domein doorzetten
Je houdt het domein waar hij al staat, maar het domein wordt gelinkt aan onze eigen snelle webserver.

Onze laatste 'webhosting' artikelen

Als je een website, webshop of web applicatie altijd bereikbaar wilt hebben heb je goede webhosting nodig. Wij kunnen dit voor je doen. Hier lees je er meer over.