menphoneu
menu

Maatwerk tool laten maken

Een tool kun je zien als een losse functie die je in een bestaand systeem plaatst. Onder een dergelijk systeem verstaan we een website, webshop, webapplicatie, et cetera. Een voorbeeld van een tool is een specifieke agendafunctie, een module waarbij je kunt reserveren, enzovoort. Loop je met een idee rond maar kan niemand het realiseren? Laat het ons dan weten! Wij kunnen met verschillende programmeertalen overweg en bespreken alle opties graag met jou.

 

Bij ons bestaat het maken van een maatwerk tool uit vier stappen:

 

1 Kennismakingsgesprek 
Als je een (nieuw) idee hebt beginnen we met een eerste gesprek. Hierin bespreken we wat je wilt en wat het doel hiervan is. Op deze manier proberen we de vraag achter de vraag te achterhalen.

2 Ontwerpfase & feedback
Na het gesprek gaan we aan de slag om het idee te visualiseren. Als we uiteindelijk tevreden zijn over het ontwerp presenteren we 'm aan jou. We gaan pas door naar de volgende fase als jij er helemaal tevreden over bent!

3 Bouw van de tool & feedback
Als het grafisch ontwerp eenmaal is goedgekeurd gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen. Minimale aanpassingen in het design en de tool zijn hier nog mogelijk.

4 Oplevering van de maatwerk tool
Als we klaar zijn met bouwen kan je de tool gebruiken. We nemen graag alles met je door om onvoorziene problemen tegen te gaan. Ook helpen wij maar al te graag met de tool aan te passen en te optimaliseren.

Bekijk hier enkele maatwerk tools (klik om te vergroten)

Onze laatste 'maatwerk tools' artikelen

Een online sales tool is een hulpmiddel om het online verkoopproces op jouw website, webshop of online applicatie te bevorderen. Meer weten? Dat lees je hier.