menphoneu
menu

Magento webshop laten maken

Wij maken onze webshops in Magento. Andere webshop oplossingen kunnen gewoonweg niet tippen aan de kwaliteiten van Magento. Het platform is open source, eenvoudig aanpasbaar en kent geen restricties. Er zijn duizenden modules en uitbreidingen beschikbaar, waardoor Magento heel makkelijk naar eigen wensen aan te passen valt.

Bij ons bestaat het maken van een webshop uit vijf stappen:

 

1Kennismakingsgesprek 
In het eerste gesprek leren we jou kennen. Hierin bespreken we wat je met de webshop wilt. Wat zijn je doelstellingen? Wat is je visie? Waar hecht jij waarde aan? Waarom wil je überhaupt een webshop? Wat vind je mooi? et cetera. Ook bekijken we enkele concurrenten, kunnen we van hen leren?

2
Ontwerp & feedback fase
Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie en leggen je vervolgens verschillende ontwerpen voor. Je kiest er een en deze optimaliseren we totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij tevreden bent!

3Bouw van de webshop & feedback
Als het grafisch ontwerp eenmaal is goedgekeurd gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen.

4Oplevering van de webshop
Als de bouw van de webshop af is begint je online avontuur. Hiermee bedoelen we dat alles geregeld wordt qua e-mailadressen, domeinnaam, webruimte gereed maken en we stellen Google Analytics in.

5Introductie van Magento
Om goed aan de slag te kunnen gaan met jouw nieuwe webshop nemen we de achterkant van Magento met je door. Daarnaast staan wij ook altijd open voor feedback en plannen wij maar al te graag een evaluatiegesprek in.


Als de website eenmaal live staat begint het pas. Het is van belang om goede webhosting te hebben, je wilt immers altijd online zijn. In de zoektocht naar nieuwe bezoekers kunnen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren goede oplossingen zijn. We vertellen je er graag meer over.

Bekijk hier enkele webshops (klik om te vergroten)

Onze laatste 'webshop' artikelen

Een webshop in elkaar zetten kost veel tijd en expertise. Veel mensen die een webshop hebben weten niet eens hoe hun eigen webshop in elkaar steekt vanwege de vele functionaliteiten. Hier lees je de basis.

Twijfel je nog of Magento het juiste CMS voor jou is? Hier lees je de voor- en nadelen van Magento.