menphoneu
menu

Maatwerk website laten maken

Als je een maatwerk website wilt laten maken ben je bij ons aan het goede adres. Wij krijgen vaak de vraag hoe bij ons het bouwproces eruit ziet. Aangezien je natuurlijk graag wilt weten waar je aan toe bent, leggen we de verschillende fases hieronder uit. Heb je al een grafisch ontwerp? Geen probleem! Wij kunnen jouw maatwerk website ook maken als je al een grafisch ontwerp hebt.

Bij ons bestaat het maken van een maatwerk website uit vijf stappen:


1Kennismakingsgesprek 
In het eerste gesprek leren we jou kennen. Hierin bespreken we wat je met de website wilt. Wat zijn je doelstellingen? Waar hecht jij waarde aan? Wat vind je mooi? Heb je voorkeur voor een specifiek CMS? et cetera. Ook bekijken we enkele concurrenten, kunnen we van hen leren?

2Ontwerp & feedback fase
Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie en leggen je vervolgens verschillende ontwerpen voor. Je kiest er een en deze optimaliseren we totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij tevreden bent!

3Bouw van de website & feedback
Als het grafisch ontwerp eenmaal is goedgekeurd gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen.

4Oplevering van de website
Als de bouw van de website af is begint je online avontuur. Hiermee bedoelen we dat alles geregeld wordt qua e-mailadressen, domeinnaam, webruimte gereed maken en Google Analytics.

5Introductie van het CMS
Na oplevering nemen we het CMS met je door (het systeem waar je jouw website in aanpast). Daarnaast staan wij ook altijd open voor feedback en plannen wij maar al te graag een evaluatiegesprek in.


Als de website eenmaal live staat begint het pas. Het is van belang om goede webhosting te hebben, je wilt immers altijd online zijn. In de zoektocht naar meer leads / omzet kunnen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren goede oplossingen zijn. We vertellen je er graag meer over.

Bekijk hier enkele projecten van ons (klik om te vergroten)

Relevante artikelen

Antwoord op deze vraag is echter niet zo gemakkelijk. Dit komt onder andere door de volgende aspecten. Wat wil je met de website en waar moet de website aan voldoen? Deze twee punten bepalen voor een groot deel het ontwerp, de functionaliteiten, het onderhoud en de marketing van de website.

Een website kan met verschillende Content Management Systemen (CMS) gebouwd worden. Het meest bekende en gebruikte CMS is WordPress. Doordat WordPress het vaakst gebruik wordt, betekent niet dat dit het beste CMS is. Er zijn echter genoeg tegenhangers die ook open-source (vrij toegankelijk) zijn.

Voor veel mensen is het maken van een website hetzelfde als algebra. Wij krijgen echter ook vragen hoe een website precies gemaakt wordt. Je leest het hier.