menphoneu
menu

Makelaars website laten maken

Als je een makelaars website wilt laten maken ben je bij ons aan het goede adres. Een koppeling met jouw CRM? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jij helemaal tevreden bent. Aangezien je natuurlijk graag wilt weten waar je aan toe bent, leggen we de verschillende fases hieronder uit. Heb je al een grafisch ontwerp? Geen probleem! Wij kunnen jouw website ook maken als je al een grafisch ontwerp hebt.

Bij ons bestaat het maken van een makelaars website uit vijf stappen:


1Kennismakingsgesprek 
In het eerste gesprek leren we jou kennen. Hierin bespreken we wat je met de website wilt. Wat zijn je doelstellingen? Moet er een CRM gekoppeld worden? Wat vind je mooi? Wat vind je mooi? Et cetera. Ook bekijken we enkele concurrenten, kunnen we van hen leren?

2Ontwerp & feedback fase
Wij gaan aan de slag met de verkregen informatie en leggen je vervolgens verschillende ontwerpen voor. Je kiest er een en deze optimaliseren we totdat jij tevreden bent. Wij kennen geen limiet aan feedbackmomenten, we gaan pas door naar de volgende fase als jij tevreden bent!

3Bouw van de website & feedback
Als het grafisch ontwerp eenmaal is goedgekeurd gaan we aan de slag met bouwen. Omdat we jou zo veel mogelijk in dit proces willen betrekken kun je de voortgang elke vrijdag op een testserver volgen. Moet de website gekoppeld worden met een CRM zoals Realworks? Geen probleem.

4Oplevering van de website
Als de bouw van de website af is begint je online avontuur. Hiermee bedoelen we dat alles geregeld wordt qua e-mailadressen, domeinnaam, webruimte gereed maken en Google Analytics.

5Introductie van het CMS
Na oplevering nemen we het CMS met je door (het systeem waar je jouw website in aanpast). Daarnaast staan wij ook altijd open voor feedback en plannen wij maar al te graag een evaluatiegesprek in.

Als de website eenmaal live staat begint het pas. Het is van belang om goede webhosting te hebben, je wilt immers altijd online zijn. In de zoektocht naar nieuwe bezoekers kunnen zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren goede oplossingen zijn. We vertellen je er graag meer over.

Bekijk hier enkele projecten van ons (klik om te vergroten)

Realworks (CRM) koppeling 

Realworks is hét CRM voor makelaars. Een Realworks koppeling met de eigen website is essentieel. Realworks zorgt er voor dat het huidige aanbod gepushed wordt naar belangrijke websites zoals Funda, maar ook de eigen website. Jij als makelaar kan vervolgens werken vanuit Realworks, alles wordt gesynchroniseerd. Als je graag een koppeling wilt met een ander CRM systeem, dan kunnen wij dat uiteraard ook faciliteren.

Design

Een makelaarswebsite dient overzichtelijk te zijn, bezoekers moeten snel hun informatiebehoefte kunnen vervullen. Witruimtes en niet te veel knoppen zijn erg belangrijk. Bij het woningaanbod bijvoorbeeld; elke woning heeft veel specificaties. Echter moet de pagina zo opgebouwd zijn dat de bezoeker scrollend door de pagina heen kan gaan en de informatie vinden die hij/zij behoeft.

Personalisatie & visualisatie

De persoonlijke touch is heel belangrijk voor een makelaar. Een bezoeker moet snel en makkelijk zijn of haar contactpersoon kunnen vinden. Het team presenteren op meerdere plekken is daarom een logisch gevolg. Ook moet er altijd contactinformatie in beeld zijn, zo toon je transparantie.

Qua visualisatie is het goed om te werken met veel beeld, slechte foto’s kunnen een huis ruïneren. Bij het woningaanbod kan het goed werken om alle foto’s te presenteren, om zo een compleet beeld te geven van de woning. Een bezoeker leert immers veel meer van afbeeldingen dan van platte tekst!

Speciale acties/advertenties

Als je werkt met een CRM kunnen we deze gemakkelijk aan je website koppelen. Is deze gekoppeld, dan is het mogelijk om allerlei verschillende soorten landingspagina's aan te maken. Je kunt bijvoorbeeld alle woningen met energielabel A segmenteren en deze op een pagina plaatsen. Als deze pagina eenmaal online staat kan er een speciale actie aan verbonden worden, bijvoorbeeld het organiseren van een 'Go Green' campagne.

Als er een CRM gekoppeld is met de website, is alles mogelijk.