menphoneu
menu

Waarom wij het Silverstripe CMS adviseren!

In onze ogen is het Silverstripe CMS het beste open-source content management systeem op de markt. Het systeem heeft grote voordelen en toonaangevende kenmerken. In dit artikel lees je waarom Silverstripe ook voor jou geschikt kan zijn!

De belangrijkste kenmerken:

-       Bekroond open source CMS;

-       Een makkelijk te gebruiken WYSIWIG (what you see is what you get) interface voor het bewerken van website content;

-       Enkele bewerkingsfuncties bevatten de drag & drop functionaliteit;

-       Website beheerders hoeven geen HTML-kennis te hebben;

-       Een onbeperkt aantal pagina’s;

-       Een onbeperkt aantal admin gebruikers;

-       Automatische updates van het nagivatie menu;

-       Mogelijkheid om media te beheren – afbeeldingen, audio, video, pdf-documenten of andere specifieke bestandstypen;

-       Een drag & drop mediamanager voor het uploaden en organiseren van bestanden;

-       De asset manager synchroniseert met de server, zodat bestanden ook via FTP kunnen worden overgedragen;

-       Programmeurs kunnen de achterkant van het systeem aanpassen op basis van verschillende inhoudstypes (bijvoorbeeld events, type producten, diensten, cursussen, whitepapers, locaties);

-       SEO vriendelijk, zodat zoekmachines relevante content op jouw site kunnen vinden;

-       Pagina voorvertoning;

-       Pagina versies & rollback;

-       Geautomatiseerde XML Sitemap om zoekmachines te informeren over welke pagina’s beschikbaar zijn voor indexering;

-       Afbeeldingmanipulatie dwz bijsnijden, croppen, schalen et cetera binnen het CMS;

-       Ingebouwde spellingscontrole;

-       Eenvoudig beheer van de header structuur (H1,H2,H3, et cetera);

-       Plakken als tekst en invoeren vanuit Word functies, waardoor het hergebruiken van Word-teksten worden vergemakkelijkt.

Belangrijkste voordelen en waarom ze belangrijk zijn:

Een goed administratief hulpmiddel: Beheerders kunnen gemakkelijk begrijpen hoe pagina inhoud bewerkt moet worden met slechts een kleine hoeveelheid training en instructies.

Uitbreidbaar kader: Een programmeur kan gemakkelijk de achterkant van Silverstripe aanpassen, om zo aan bedrijfsspecifieke eisen te voldoen. 

Een gestandaardiseerd systeem met een wereldwijde gemeenschap: Programmeren, database design en web development technologieën kunnen ingewikkeld zijn. Als er iets gebeurt kun je een andere ontwikkelaar vinden om onderhouds- en/of ontwikkelingstaken op de website uit te voeren, zonder dat ze hoeven te raden hoe een systeem is opgebouwd.

Documentatie: Silverstripe is goed gedocumenteerd op de innerlijke werking van code. Een programmeur is minder tijd kwijt aan het bekijken hoe een kader is opgebouwd en heeft zo meer tijd om uw site of applicatie aan te passen;

Automatische en gedeeltelijke caching voor prestatieverbeteringen: De front-end is niet beperkt tot pagina-level caching. Het kan in plaats daarvan worden geconfigureerd op een manier waarbij secties als blokken worden gezien, zodat alle gebruikers hetzelfde krijgen te zien.

Pagina rollback: Als een gebruiker een pagina verpest door het foutief invoeren van gegevens is het makkelijk om een vorige versie terug te rollen.

OS Portability: Silverstripe kan draaien op een Linux of een Windows-based besturingssysteem.

Microsoft Certified Web App: Silverstripe is een van de weinige open source PHP-applicaties die gecertificeerd is om op het Common Web Platform te draaien.

Workflow Approvals (Add-on): Gebruikers kunnen worden toegewezen om aan een workflow-proces te voldoen voordat de een pagina naar de live site kunnen publiceren 

Multi-language (Add-on): Als je jouw klanten dezelfde site in een andere taal wilt aanbieden. Dan valt Silverstripe aan te passen dat een beheerder gemakkelijk een andere taal kunt invoeren naast de gebruikelijke taal.

Waarom Silverstripe?

Voor ons is het duidelijk. Silverstripe is een systeem dat nog jaren in de top van content management systemen meedraait. Stel jezelf de vraag; heb ik voorkeur voor een bepaald systeem? Is het antwoord daarop nee? Ga dan voor Silverstripe. Aanpassingen worden sneller gedaan en het systeem is enorm overzichtelijk. Als een klant bij ons aanklopt dan adviseren wij altijd Silverstripe.