Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Over Ons

Ook hongerig naar online succes? Wij helpen je graag!

Wij van Violet88

Zijn een fullservice internetbureau uit Utrecht. Opgericht met het oogpunt om projecten op te leveren die ├ęcht meerwaarde bieden voor de eindgebruiker. Wil je als organisatie opvallen en jouw eindgebruikers een succesvolle ervaring schenken? Dan ben je toe aan maatwerk.

 

Het begint allemaal met de basis, als de basis niet goed staat, is er geen fundament om op te bouwen. Een web applicatie, website of webshop moet goed opgebouwd zijn om ook doorontwikkeld te worden. Projecten die wij opleveren zijn schaalbaar, maatwerk en voor de lange termijn geschikt. Staat de basis? Dan maken we je succesvol door middel van online marketing.

 

Wij leveren ontwerp, development en online marketing op een hoog niveau. Door onze kennis intern te delen weten we exact wat er speelt in elkaars vakgebied. Wij hebben alle kennis in-house en kunnen daardoor op een breed vlak onze klanten bedienen.

patrick violet88
Developer Patrick Verberkmoes
bas violet88
Marketing Director Bas van Vliet
VIOLET88 Portret 0919 4 web v2
UX/UI designer Vidar Smits
martin violet88
Technical Director Martin Doornekamp
Toon hele team

Een kijkje bij ons binnen

Volg je ons al op Instagram, Facebook en LinkedIn? Hier delen wij naast onze opgeleverde projecten ook onze dagelijkse werkzaamheden, vertellen we je meer over de medewerkers van Violet88, geven we je een kijkje behind-the-scenes en nog veel meer!

Pieter Boenoes klein v2

Wij als Violet88

Missie

Onze klant, maar ook de eindgebruiker een onvergetelijke ervaring bieden.

 

Visie

Vooruitstrevend zijn op het web door nieuwe technieken toe te passen en vanuit dat oogpunt een voorbeeld te zijn voor andere digitale organisaties.

 

Aanpak

Per klant bekijken we wat er nodig is om de doelstellingen te behalen. Een professionele uitstraling? Meer leads binnenkrijgen? Bedrijfsprocessen optimaliseren? Geen standaardpakketten, alles maatwerk. Wij inventariseren, doen een voorstel, werken het voorstel uit, evalueren of het traject succesvol is geweest en vanuit daar optimaliseren we.

VIOLET88 WEBSITE 15 web2

Aan de slag in de digitale wereld?

Hieronder vind je onze huidige vacatures. Zie je jouw roeping er niet bij staan, maar zou je wel graag bij ons willen werken? Stuur dan een mailtje naar info@violet88.nl

Bekijk Vacatures

Onze klanten

youthdoit v2
repenroer v2
pokeren v2
advance v2
collecteren v2
mgh v2
nimologo v2
nling logo v3
averest logo v3
add to favorites v2
expohotels v2
outtv v2
boules
DS
necker v2
theater v2