Violet88 - in de digitale wereld sinds 2013

Wij zijn een digitaal partner voor organisaties die naar een hoger niveau willen. Opgericht met het oogpunt om projecten op te leveren die écht meerwaarde bieden voor de eindgebruiker. Wil je als organisatie opvallen en jouw eindgebruikers een succesvolle ervaring schenken? Dan ben je toe aan maatwerk.

Het begint allemaal met de basis, als deze niet goed staat is er geen fundament om op te bouwen. Projecten die wij opleveren zijn schaalbaar, maatwerk en voor de lange termijn geschikt. 

Wij leveren ontwerp, webdevelopment en online marketing. Door onze kennis intern te delen weten we exact wat er speelt in elkaars vakgebied. Wij hebben alle kennis in-house en kunnen daardoor op een breed vlak onze klanten bedienen. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht bij het voormalige Pieter Baan Centrum.

Wij als Violet88

Digitale strategie

Onze missie is het bieden van hoogwaardige ondersteuning bij de totale digitale strategie van onze klanten. Van advies geven tot creëren en optimaliseren. Wij kijken daarbij verder dan alleen onze eigen diensten en denken in oplossingen in plaats van producten.

Op maat gemaakt

Wij geloven niet in standaardpakketten en kant-en-klaar-oplossingen. Ieder bedrijf is immers anders. In plaats daarvan zoeken we naar een op maat gemaakte oplossing. Uiteraard combineren we maatwerk met efficiëntie: we hebben al een hoop modules en werkmethoden ontwikkeld waardoor we niet continu het wiel opnieuw hoeven uit te vinden.

 

Bekijk het team

Untitled Session0163 goed 1 2 2

Marijn Betman

Online marketeer

VIOLET88 2023 RHEIMER 0211 WEB

Rheimer van Dijk

Developer

VIOLET88 2023 TOMAS 0294 WEB

Tomas Stolp

Developer

Transparant

We werken vanuit dezelfde basisstappen, maar de invulling van deze stappen is per project verschillend. Ieder project begint met een inventarisatie, gevolgd door een eerste voorstel. Vervolgens werken gaan we aan de slag, en leveren het project pas op als beide partijen volledig tevreden zijn. Aan het einde van het project evalueren we of het traject succesvol is geweest en vanuit daar optimaliseren we verder.

Samenwerken

We gaan voor het verleggen van grenzen en zijn niet bang nieuwe dingen uit te proberen. We willen niet gemiddeld zijn, maar de beste. Wij geloven dat samenwerken - met onze klanten én onderling - de sleutel tot succes is.

Bij Violet aan de slag?

Hieronder vind je onze huidige vacatures. Zie je jouw roeping er niet bij staan, maar zou je wel graag bij ons willen werken? Stuur dan een mailtje naar info@violet88.nl

VIOLET88 2022 27 web
logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg