Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Over Ons

Ook hongerig naar online succes? Wij helpen je graag!

Wij van Violet88

Zijn een digitaal partner voor organisaties die naar een hoger niveau willen. Opgericht met het oogpunt om projecten op te leveren die écht meerwaarde bieden voor de eindgebruiker. Wil je als organisatie opvallen en jouw eindgebruikers een succesvolle ervaring schenken? Dan ben je toe aan maatwerk.

 

Het begint allemaal met de basis, als de basis niet goed staat, is er geen fundament om op te bouwen. Een web applicatie, website of webshop moet goed opgebouwd zijn om ook doorontwikkeld te worden. Projecten die wij opleveren zijn schaalbaar, maatwerk en voor de lange termijn geschikt. Staat de basis? Dan maken we je succesvol door middel van online marketing.

 

Wij leveren ontwerp, development en online marketing op een hoog niveau. Door onze kennis intern te delen weten we exact wat er speelt in elkaars vakgebied. Wij hebben alle kennis in-house en kunnen daardoor op een breed vlak onze klanten bedienen. Ons kantoor is gevestigd in centrum Utrecht.

valentijnkap
Developer Valentijn Kap
Vidar-1
UX/UI designer Vidar Smits
bas violet88
Marketing Director Bas van Vliet
VIOLET88 Portret 0919 1 web v3
Developer Kevin Jansen
Toon hele team

Een kijkje bij ons binnen

Volg je ons al op Instagram, Facebook en LinkedIn? Hier delen wij naast onze opgeleverde projecten ook onze dagelijkse werkzaamheden, vertellen we je meer over de medewerkers van Violet88, geven we je een kijkje behind-the-scenes en nog veel meer!

Pieter Boenoes klein v2

Wij als Violet88

Missie

Onze missie is het bieden van hoogwaardige ondersteuning bij de totale digitale strategie van onze klanten. Van advies geven tot creëren en optimaliseren. Wij kijken daarbij verder dan alleen onze eigen diensten en denken in oplossingen in plaats van producten.

 

Visie

We gaan voor het verleggen van grenzen en zijn niet bang nieuwe dingen uit te proberen. We willen niet gemiddeld zijn, maar de beste. Wij geloven dat samenwerken - met onze klanten én onderling - de sleutel tot succes is.

 

Onze aanpak

Wij geloven niet in standaardpakketten en kant-en-klaar-oplossingen. Ieder bedrijf is immers anders. In plaats daarvan zoeken we naar een op maat gemaakte oplossing. Uiteraard combineren we maatwerk met efficiëntie: we hebben al een hoop modules en werkmethoden ontwikkeld waardoor we niet continu het wiel opnieuw hoeven uit te vinden.

 

Hoewel we steeds vanuit dezelfde basisstappen werken, is de invulling van deze stappen per project verschillend. Ieder project begint met een inventarisatie en een eerste voorstel. Vervolgens werken we dat voorstel verder uit, gaan we aan de slag, en leveren het project op als beide partijen volledig tevreden zijn. Aan het einde van het project evalueren we of het traject succesvol is geweest en vanuit daar optimaliseren we verder.

vacatures violet88

Aan de slag in de digitale wereld?

Hieronder vind je onze huidige vacatures. Zie je jouw roeping er niet bij staan, maar zou je wel graag bij ons willen werken? Stuur dan een mailtje naar info@violet88.nl

Bekijk Vacatures

Onze klanten

youthdoit v2
pokeren v2
advance v2
collecteren v2
nimologo v2
nling logo v3
averest logo v3
expohotels v2
outtv v2
boules
DS
necker v2
theater v2
f1logo
voicedomein
107 001 Bewaakt Bewoond Logo
healthyculture
avdr v1