Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Over Ons

Ook hongerig naar online succes? Wij helpen je graag!

Wij van Violet88

Zijn een digitaal partner voor organisaties die naar een hoger niveau willen. Opgericht met het oogpunt om projecten op te leveren die écht meerwaarde bieden voor de eindgebruiker. Wil je als organisatie opvallen en jouw eindgebruikers een succesvolle ervaring schenken? Dan ben je toe aan maatwerk.

 

Het begint allemaal met de basis, als de basis niet goed staat, is er geen fundament om op te bouwen. Een web applicatie, website of webshop moet goed opgebouwd zijn om ook doorontwikkeld te worden. Projecten die wij opleveren zijn schaalbaar, maatwerk en voor de lange termijn geschikt. Staat de basis? Dan maken we je succesvol door middel van online marketing.

 

Wij leveren ontwerp, development en online marketing op een hoog niveau. Door onze kennis intern te delen weten we exact wat er speelt in elkaars vakgebied. Wij hebben alle kennis in-house en kunnen daardoor op een breed vlak onze klanten bedienen. Ons kantoor is gevestigd in centrum Utrecht.

yannick violet88 1
Marketeer Yannick Ribbers
patrick violet88
Developer Patrick Verberkmoes
Vidar-1
UX/UI designer Vidar Smits
sven violet88
Developer Sven Westerlaken
Toon hele team

Een kijkje bij ons binnen

Volg je ons al op Instagram, Facebook en LinkedIn? Hier delen wij naast onze opgeleverde projecten ook onze dagelijkse werkzaamheden, vertellen we je meer over de medewerkers van Violet88, geven we je een kijkje behind-the-scenes en nog veel meer!

Pieter Boenoes klein v2

Wij als Violet88

Missie

Onze missie is het bieden van hoogwaardige ondersteuning bij de totale digitale strategie van onze klanten. Van advies geven tot creëren en optimaliseren. Wij kijken daarbij verder dan alleen onze eigen diensten en denken in oplossingen in plaats van producten.

 

Visie

We gaan voor het verleggen van grenzen en zijn niet bang nieuwe dingen uit te proberen. We willen niet gemiddeld zijn, maar de beste. Wij geloven dat samenwerken - met onze klanten én onderling - de sleutel tot succes is.

 

Onze aanpak

Wij geloven niet in standaardpakketten en kant-en-klaar-oplossingen. Ieder bedrijf is immers anders. In plaats daarvan zoeken we naar een op maat gemaakte oplossing. Uiteraard combineren we maatwerk met efficiëntie: we hebben al een hoop modules en werkmethoden ontwikkeld waardoor we niet continu het wiel opnieuw hoeven uit te vinden.

 

Hoewel we steeds vanuit dezelfde basisstappen werken, is de invulling van deze stappen per project verschillend. Ieder project begint met een inventarisatie en een eerste voorstel. Vervolgens werken we dat voorstel verder uit, gaan we aan de slag, en leveren het project op als beide partijen volledig tevreden zijn. Aan het einde van het project evalueren we of het traject succesvol is geweest en vanuit daar optimaliseren we verder.

vacatures violet88

Aan de slag in de digitale wereld?

Hieronder vind je onze huidige vacatures. Zie je jouw roeping er niet bij staan, maar zou je wel graag bij ons willen werken? Stuur dan een mailtje naar info@violet88.nl

Bekijk Vacatures

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

De mensen van Violet88 luisteren goed naar je wens. Ze weten vervolgens een vertaalslag te maken zodat het past binnen de mogelijkheden. Ook bij een beperkt budget leveren ze een eindproduct waar je blij mee bent.

Anne Souwman Youth Do It

Het is ontzettend prettig met Violet88 samen werken. Het team werkt snel en professioneel met een ongekend hoge service. Ze luisteren goed maar komen ook zelf met goede input. Ik zou Violet88 absoluut aanraden!

Michel Geerligs Advance Consulting

"Het gesprek was heel erg leuk met Steven en Bas. We voelden elkaar goed aan en ze namen ook een beetje de leiding. Zeker als je geen idee hebt is dat heel fijn als ze het dan stap voor stap uit leggen."

In 3 woorden: creatief, jong, vindingrijk.

Lois van de Burg NIMO

De deadline werd prima gehaald. Terwijl het eerste evenement al draaide konden we achter de schermen nog steeds dingen aanpassen indien we ergens tegenaan liepen. Een compliment voor de flexibiliteit, bereikbaarheid van het team en de snelheid van het verwerken van onze eisen.

Een jong en dynamisch team, welke no-nonsense en vakkundigheid uitstraalt, en last but not least….levert conform afspraak !!

Arthur Bruyn Expohotels

Violet88 heeft een prachtige en professionele website ontworpen voor Bewaakt & Bewoond. Naast het mooie ontwerp is de dienstverlening ook top. Altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een professionele, uitblinkende en gebruikersvriendelijke website!

Marlous Dautzenberg B&W

Wij zijn heel blij met Violet88. De medewerkers zijn makkelijk bereikbaar en denken graag met je mee. Of het nu over de vormgeving of usability van de website gaat of over online marketing, we krijgen altijd goede adviezen en tips. En ook als er een keer iets niet werkt of als je er zelf niet uitkomt, reageren ze snel en volgt een duidelijke uitleg.

Irene Dijsselbloem

Een greep uit onze klanten

RQ 2021centered zwart