Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Academie voor de Rechtspraktijk

in de orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut

Website
Projectleden
Bas van Vliet
Martin Doornekamp
Steven Volders
Valentijn Kap
Sven Westerlaken
Patrick Verberkmoes

Vraag van de klant

Multidisciplinair platform voor juristen en advocaten.

Webinars, abonnementen en klassikale cursussen online afnemen. Benader via 'Mijn AVDR' je eigen persoonlijke account. Hier kan je verschillende cursussen volgen en je jaarlijkse certificaten behalen. De website voor AVDR bevat legio (web)onderdelen en gaat uitgroeien tot Het Platform voor de academisch geschoolde.

Webdesign

avdr 1
avdr 3
avdr 2

Mijn AVDR

Via het persoonlijke account kunnen webinars worden bekeken, vragen worden beantwoord en certificaten worden behaald.

avdr 5

API koppelingen

Teamleader CRM

Nieuwe inschrijvingen en aanmeldingen voor cursussen worden afgevangen via een API koppeling naar Teamleader CRM. Als men zich inschrijft voor een bepaalde cursus wordt deze doorgeschoten naar dit CRM. Op basis van het type rechtsgebied bepaald het systeem in welk segment een cursist valt. 

Teamleader logo 500x100

Website

Roundle's en patronen

Het logo van AVDR komt veelvoudig terug op de website. Het logo en haar kleurstelling figureert als bakermat voor het gehele ontwerp. 

De structuur van de website is consistent. Tijdens de UX-fase is er bewust voor gekozen om bijna alle pagina's te kaderen in een bepaald grid. De rechte lijnen en hoekige elementen dragen daar aan bij. De catalogus- en de cursuspagina zijn mooie voorbeelden van dit strakke ontwerp.

 

 

Logo AvdR 2018

Bekijk ook deze projecten