Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Healthy Culture

Van de bron in je buik

Projectleden
Jeroen Pielage
Martin Doornekamp
Loraine Birsak
Steven Volders
Bas van Vliet

Introductie van het project

Healthy Culture klopte bij ons aan om een webshop te ontwikkelen in combinatie met branding en redesign van het logo. De missie en visie van Healthy Culture zijn verpakt in nieuwe huisstijl met eigentijds logo. Het doel is om gezonde fruitpakketten aan de man te brengen voor iedereen. 

Vraag van de klant

Een fruitpakket voor iedereen!

Kies een pakket, bepaal het gewicht en ontvang elke week of maand een nieuw fruitpakket. Je keuze van het pakket bepaalt welk bedrag van je abonnement wordt afgeschreven.

Logo

Fruit, zuivel en noten

Het beeldmerk is met de hand getekend en digitaal verder uitgewerkt. Er zijn verschillende kleurstellingen beschikbaar, zodat het logo in elke situatie goed tot haar recht komt. 

HC Logo Definitief 03 HC Logo Definitief 04 HC Logo Definitief 01

Huisstijl

Aardse kleuren voor een warm gevoel

Healthy Culture wil zoveel mogelijk mensen stimuleren om een gezonde lifestyle na te streven. Het warme kleurenpallet moet zorgen voor een betaalbaar en gezonder gevoel. Gemakkelijk en lekkers, vers fruit bij jou thuis bezorgd! 

Webdesign

hc design 1 1
hc designsite 2
hc designsite 1

API koppelingen

Trunkrs delivery

Trunkrs is de logistieke dienstverlenging die de pakketbezorging verzorgd. Het heeft een eigen systeem waar de webshop van Healthy Culture aan is gekoppeld. In de shop zit een shipping module verwerkt voor de afhandeling. 

Webshop

Bestel iedere week, maand of eenmalig een fruitpakket

De webshop van Healthy Culture biedt verschillende type pakketten aan. Als je kiest voor een wekelijks fruitpakket ga je akkoord met de contractvoorwaarden voor het automatisch incasseren van een maandbedrag. Als gebruiker kies je je eigen voorkeursdag voor de levering. 

Bekijk ook deze projecten