Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Mijn Groene Huis

adviseert jou, bewoner van Zeist, bij het verduurzamen van je huis.

Projectleden
Loraine Birsak
Patrick Verberkmoes

Introductie van het project

Dynamisch

De website van Mijn Groene Huis is erg dynamisch opgebouwd. Je kunt als beheerder heel veel blokken toevoegen en weghalen, je behoudt totale controle over de gehele website. Zes blokken tonen in plaats van negen? Geen probleem.
 

Vraag van de klant

Verduurzamen

Mijn Groene Huis wilde een website om bewoners te informeren en betrekken bij verduurzaming. De website van Mijn Groene Huis is in relatief korte tijd ontworpen en ontwikkeld omdat er een campagne gestart werd.

Je kunt als huiseigenaar in Zeist heel veel informatie lezen over het verduurzamen van je huis, het is bij uitstek een informatieve website. Je kunt jezelf aanmelden voor een nieuwsbrief, een archief van artikelen bekijken en advies aanvragen.

Branding

Redesign

Aangezien duurzaamheid gelijk staat aan de kleur groen is er voor deze kleur gekozen en in combinatie met helder oranje vormt dit een passend geheel. De website van Mijn Groene Huis kent circa per 1,5 jaar een grondige make-over zodat deze weer voldoet aan de laatste trends op webgebied.

Webdesign

mijngroenehuis screenshot 1
mijngroenehuis screenshot 2
mijngroenehuis screenshot 3

Illustraties & blogmodule

Voor het visualiseren van het zorgeloos en duurzaam verbeteren van het huis, hebben we informatieve illustraties ontworpen.

Ook bevat de website een blogmodule; blog artikelen worden automatisch in het archief gezet als er een bepaalde datum verstreken is. Op deze manier blijft de blogpagina altijd recent en wordt het archief ten alle tijden aangevuld.

Mijn Groene Huis is door snel schakelen vrij vlot in elkaar gezet. Doordat beide partijen daadkrachtig beslissingen namen stond er bijtijds een eindproduct om trots op te zijn.

mijngroenehuis desktopversie

Website

Uitrolbaar

Naast Mijn Groene Huis draaien er nog meerdere campagnes die betrekking hebben op het verduurzamen van je huis of bedrijf. De site is puur maatwerk en is goed schaalbaar voor aanverwante projecten en campagnes. Kijk bijvoorbeeld ook eens op Omlaag die Meter

Annemiek Verstappen

Mijn Groene Huis / Energie ambassadeur

"Mijn Groene Huis kijkt terug op een prima samenwerking en heeft nu een mooie en frisse nieuwe website, gemaakt door Violet88. Samen met Steven is gekeken wat de wensen en mogelijkheden zijn, Steven en zijn team hebben samen met ons gespard over de keuze van techniek en vormgeving. Er zijn heldere afspraken gemaakt en de prijs is vastgelegd, daar is niet van afgeweken!"

Bekijk ook deze projecten