Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Rep en Roer

Afscheidsmusicals voor groep 8!

Projectleden
Patrick Verberkmoes
Martin Doornekamp

Introductie van het project

Rep en Roer is uiteindelijk een geavanceerde webshop geworden. Aanvankelijk was het idee om de oude webshop te herbouwen, maar er kwamen steeds meer optimalisatie punten bij. Het project blijft continue in ontwikkeling. Samen gaan we steeds naar een volgend level. 

Vraag van de klant

Webshop voor de lange termijn

Rep en Roer had een Wordpress webshop die met behulp van een Visual Composer plug-in in elkaar geklikt was. Een prima oplossing voor de korte termijn, maar na verloop van tijd ontstonden er steeds meer problemen. Wij hebben een goed werkende, unieke webshop voor Rep en Roer gerealiseerd.

Branding

Fris design

Voor ieder wat wils luidde het credo toen wij een start maakten met het ontwerp voor de webshop van Rep en Roer. De doelgroep is namelijk tweeledig, scholieren als ouders moeten zich prettig voelen als zij zich door de shop heen navigeren. 

Webdesign

repenroer screenshot 2
repenroer screenshot 1
repenroer screenshot 3

Accounts

Als je een musical aanschaft heb je recht op downloads. Voorheen was dit geregeld met een pagina en een wachtwoord. De nieuwe webshop heeft een database voor accounts. Hier kan een klant: zijn/haar downloads bekijken, adressen wijzigen, kortingsbonnen bekijken, et cetera.

desktop repenroer v3

Webshop

Bestellen & downloads

Om het bestelproces te versimpelen hebben we gekozen voor custom bestelformulieren. Je ziet pas een nieuwe vraag als je een bepaald antwoord hebt gegeven. Op deze manier krijgt een klant geen vragen die er niet toe doen en loopt diegene er makkelijk door heen.

 

Als je een musical aanschaft heb je recht op downloads. Voorheen was dit geregeld met een pagina en een specifieke wachtwoord. De nieuwe webshop heeft een database voor accounts. Hier kan een klant: zijn/haar downloads bekijken, adressen wijzigen, kortingsbonnen bekijken, et cetera.

Sander Geboers

Rep en Roer / CEO

Violet88 heeft een goede mix van talenten in huis om je website van a tot z te ontwikkelen. Niet alleen technisch is er alle kennis in huis maar visueel en creatief wordt er op hoog niveau gewerkt. En nog wel het belangrijkste: eindelijk hebben we een partij gevonden die helder communiceert en echt begrijpt wat we online willen bereiken!

Bekijk ook deze projecten