Complete migratie van een relatief 'verouderd' systeem naar een platform voor de academisch geschoolde.

Projectleden

VIOLET88 2023 BAS W 0497 WEB v2 Resampled

Bas van Vliet

VIOLET88 2023 STEVEN 0033 WEB

Steven Volders

VIOLET88 2023 SVEN W 0399 WEB

Sven Westerlaken

AvdR

Webinars, abonnementen en klassikale cursussen online afnemen. Benader via 'Mijn AVDR' je eigen persoonlijke account. Hier kun je verschillende cursussen volgen en je jaarlijkse certificaten behalen.

logo_avdr.svg

Multidisciplinair platform voor juristen en advocaten

De website voor AVDR bevat onder andere, automatische certificering, automatische facturatie, opties om live/on demand webinars te kijken, het managen van leergangen, abonnementen en meer. Oftewel: 'Het Platform' voor de academisch geschoolde.

 

API koppelingen

Voor de Academie voor de Rechtspraktijk hebben we verschillende API koppelingen ontwikkeld. Uitgangspunt voor deze partij is zoveel mogelijk automatiseren en proberen om de handmatige acties uit te sluiten. 

Meer informatie over API koppelingen?

logo green

Teamleader CRM

Work management software

image2vector 1

Webinargeek

Webinar software

2560px Exact logo.svg

Exact

Automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen.

image2vector 7

Online Seminar

Webinarsoftware

image2vector

JW player

Krachtig & flexibel video platform

Exact

Bezoekers die zich inschrijven en een facturen horen te ontvangen krijgen deze direct via hun mail binnen. AVDR gebruikt Exact als hun administratie systeem. Deze facturen worden direct naar Exact gestuurd dmv een door onze gebouwde API koppeling. Op deze manier hoeft er niets aan gegevens handmatig ingevoerd te worden en hoeven de facturen enkel nog handmatig geaccordeerd te worden in Exact.

Webinargeek

Voor het uitzenden van live webinars gebruikt AVDR het systeem Webinargeek. Inschrijvingen via de website worden automatisch gestuurd gesynchroniseerd. Gebruikers kunnen in Webinargeek hun webinar kijken en worden daarna via een magic link naar de e-learning van avdr gestuurd, zodat ze daar direct in de vragenmodule komen om hun certificaat te behalen.

Teamleader

Nieuwe inschrijvingen en aanmeldingen voor cursussen worden afgevangen via een API koppeling naar Teamleader CRM. Als men zich inschrijft voor een bepaalde cursus wordt deze doorgeschoten naar dit CRM. Op basis van het type rechtsgebied, jaar, type cursus bepaald het systeem in welk segment een cursist valt. 

Stijl

Het logo van AVDR komt veelvoudig terug op de website. Het logo en haar kleurstelling figureert als bakermat voor het gehele ontwerp. 

De structuur van de website is consistent. Tijdens de UX-fase is er bewust voor gekozen om bijna alle pagina's te kaderen in een bepaald grid. De rechte lijnen en hoekige elementen dragen daar aan bij. De catalogus- en de cursuspagina zijn mooie voorbeelden van dit strakke ontwerp.

Usermanagement

AVDR admins kunnen 'in' het dashboard van elke klant mee kijken. Hier kunnen zij dus kijkhistorie inzien, certificaten downloaden, progressie bekijken, et cetera. Mocht de klant hulp nodig hebben, dan kan AVDR bij staan.

JWplayer & E-learning

Het e-learning gedeelte op AVDR is maatwerk, we hebben het zelf ontwikkeld. Voor video software hebben wij JWplayer uitgekozen. Zij bieden de meeste complete set aan data. Er moet immers gemeten worden of iemand de gehele video heeft gekeken, pas dan komt hij in de e-learning terecht en kan hij het certificaat bemachtigen. Wij hebben de player verrijkt met slides hoofdstukken. Dit valt 'in de achterkant' in te stellen voor het team van AVDR.

Abonnementen, bundels & leergangen

Elk abonnementen, bundel en/of leergang bestaat uit cursussen. Het is mogelijk om deze cursussen in meerdere items te stoppen. Je maakt simpelweg één cursus pagina aan en stopt deze waar deze nodig is. De content van de cursus wordt automatisch in het abonnement of leergang geplaatst.

Jurisprudentie

Rode draad door heel de website is de jurisprudentie. Deze uitspraken worden behandeld in de genoemde cursussen. Deze Jurisprudentie pagina's kunnen zeer gemakkelijk gekoppeld worden aan een desbetreffende cursus. Wordt een cursus gekoppeld aan een abonnement of leergang, dan wordt de jurisprudentie automatisch opgehaald.

Third parties

Mocht er een incompany training zijn voor een beperkt aantal mensen. Dan kan het belanghebbende kantoor een deal sluiten met AVDR. Zijn krijgen dan een eigen tegel + inlogcode. De personen die zij voor deze third party training willen uitnodigen kunnen daar inloggen met hun inlogcode.

Facturatie

Zoals ook bij API koppelingen beschreven heeft de website een automatisch facturatie systeem. Elke klant krijgt direct een factuur van elke inschrijving.

logo_kunst.svg
bbb-logo.svg
avdr-logo.svg
aqua-logo.svg
f-1-race-v2.svg
nli-logo.svg
outtv-logo.svg
utrecht-logo.svg
race-logo.svg