Violet88 Bel direct   030 227 14 29phone icon

Advance Consulting

Advies op het gebied van management en bedrijfsvoering

Projectleden
Martin Doornekamp
Yannick Ribbers

Introductie van het project

Advance Consulting is een bedrijf wat al sinds 1999 bestaat en heeft dus al een bestaande, gevestigde huisstijl. Een combinatie van rood, grijs en wit. Makkelijke kleuren waarin je goed kunt accentueren. Als je op de website navigeert kom je verschillende titels tegen, deze hebben allemaal de kleuren van het logo. Kleine details die er toe doen.

Vraag van de klant

Deadline voor 'calls'

Advance Consulting is een adviesbureau gefocust op private investments in ontwikkelingslanden. Ze wilde een website waarin hun diensten, het bureau en projecten goed naar voren komen. Ook een belangrijk onderdeel is de 'calls' (oproep voor proposals), leidend voor de bedrijfsvoering van Advance Consulting.

Branding

Uniek beeldmateriaal

De beeldbank van Advance Consulting is ongekend en bevat schitterende foto's. Ideaal om een design mee te maken. De huisstijlkleuren rood en grijs zijn verweven in een nieuwe website met zelf gemaakte iconen. 

Webdesign

advanceconsulting screenshot 2
advanceconsulting screenshot 1
advanceconsulting screenshot 3

Vormgeving & Huisstijl

Toonaangevend zijn de projecten die op de website staan. Door middel van een kaart, zoekfunctie en filters die toegekend kunnen worden per project kun je als bezoeker enorm makkelijk bekijken wat je wilt!

Vrijwel het belangrijkste onderdeel van de website is de 'calls' sectie. Calls zijn momenten waar investeerders kans maken om een subsidie te krijgen. Het CMS herkent automatisch of een call open, expected to open of closed is. Ook heeft de beheerder de mogelijkheid om meerdere calls per subsidie pagina toe te kunnen kennen.

advanceconsulting desktopversie

Website

Grants & projecten

De website is dynamisch opgebouwd zodat er door de gebruiker relatief eenvoudig nieuwe projecten en 'grants (deals) toegevoegd kunnen worden. Deze deals zijn weer gekoppeld aan een land en specifieke sector. 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Google Ads

De Google Ads campagne van Advance Consulting loopt al sinds 2007. We hebben de lopende campagne kritisch bekeken en naar aanleiding van een zoekwoorden onderzoek nieuwe kansen opgesteld. Sinds 2017 beheren we de campagne: we adverteren op actualiteiten, blijven nieuwe kansen ontdekken en zijn creatief. Doordat Advance Consulting in een niché acteert is de cost/conversion vrij laag.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO in een niche

We hebben enkele SEO activiteiten uitgevoerd voor Advance Consulting. Een zoekwoorden onderzoek (en daar uit een content advies) en gezocht naar linkbuilding kansen. Ook hebben we de organisatie laten inzien wat het belang van SEO is en hoe elke werknemer daar aan bij kan/moet bijdragen.

Michel Geerligs

Advance Consulting / Business Consultant

Het is ontzettend prettig met Violet88 samen werken. Het team werkt snel en professioneel met een ongekend hoge service. Ze luisteren goed maar komen ook zelf met goede input. Ik zou Violet88 absoluut aanraden!

Bekijk ook deze projecten